Bozyazı ilçesi hizmet yoksunu, sorunlar çözümlenmiyor

CHP Bozyazı İlçe Başkanı Baykal Arıdeniz, ilçenin altyapı sorunlarına dikkat çekerek, özellikle sahil yolu projesinin yıllardır tamamlanmamasına tepki gösterdi. Bu durum turizmide olumsuz etkilediği vurgulandı.

Bozyazı ilçesi kaderine terk edilmiş durumda sorunlar çözümlenmiyor

MERSİN- BEKİR ŞAHİN: Mersin Bozyazı İlçesinde alt yapı sorunları ve yılardır tamamlanamayan sahil yolu projesi halkın ve muhalefet kesiminin tepkilerine yol açıyor. Bu nedenle ilçeye yönelik turizmdende önemli kayıplar yaşandığına vurgu yapılıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bozyazı İlçe Başkanı Baykal Arıdeniz, ilçenin altyapı sorunlarına dikkat çekerek, özellikle sahil yolu projesinin yıllardır tamamlanmamasına tepki gösterdi.

Cumhur ittifakında MH’li belediye başkanı ilçenin sorunlarını çözme konusunda yetersiz ve ilgisiz kaldığına işaret eden CHP İlçe Başkanı Baykal Arıdeniz, Mersin ve Antalya'dan Bozyazı'ya ulaşan yolların çok virajlı ve deniz kenarındaki uçurumlu yapısı nedeniyle tehlikeli olması nedeniyle ilçenin turizm potansiyeli olumsuz etkilediğini ifade etti.

25 YILDIR YOLLAR TAMAMLANAMADI

İlçeyle bağlantısı olan karayollarının derhal genişletilerek yapılması gerektiğine vurgu yapan CHP İlçe Başkanı Baykal Arıdeniz şöyle devam etti: www.yenicizgihaber.com

“Karayollarımızın yapılması gerekiyor. Sahil yolu bir kangrene döndü. Yaklaşık 25 yıldır hem Mersin'den ilçemize hem de Antalya'dan gelen yollar çok virajlı ve deniz kenarından giden uçurumlu bir yapıya sahip. 25 yıldır başlatılan çalışmalar tamamlanamadı. Bu yollardan dolayı gelen yazlıkçılar ve öğrenciler, yolu bir kez kullandıktan sonra bir daha gelmek istemiyor. Ancak ilçemizin turizme açılması için yolların tamamlanıp turizm bölgesi ilan edilmesi şart. Bu sayede hem turizm canlanır, hem de ticaret gelişir. Bölge ekonomisi canlanır, üreticilerimizin ürettiği ürünler daha geniş pazarlara ulaşır. Ayrıca ilçemizdeki işçiler, kadınlar ve turizm çalışanları için de istihdam olanakları yaratılır"

BOZYAZININ SORUNLARI CHPLİ BELEDİYE İLE ÇÖZÜME KAVUŞACAK

Cumhuriyet Halk Partisi'nin önümüzdeki yıllarda yapılacak olası bir erken genel seçimde iktidar olacağını ileri süren CHP ilçe başkanı Arıdeniz, halkın hem CHP adaylarına hem de partinin projelerine büyük teveccüh gösterdiğini ifade etti. Başkan Arıdeniz, "Gelecek seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel ve yerel iktidar olacağına dair hiçbir şüphemiz yok. Halkımızın bize olan güveni tam. Başkanlarımız da bu güveni en iyi şekilde değerlendirerek halkımıza hizmet ediyor" diye konuştu. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri