Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Fatma Şahin gastronomi festivaline davet etti

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Fatma Şahin gastronomi festivaline davet etti

GAZİANTEP- YENİ ÇİZGİ; Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Fatma Şahin, Büyükşehir Belediye Başkan Vekilleri Mehmet Berk, Erdem Güzelbey, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkan Vekili Dr. Cafer Yılmaz ile birlikte Sebze Hali (GATEM) esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Gaziantep Sebze ve Meyve Komisyoncuları (GATEM) Derneği Başkanı Hayri Sucu ile birlikte esnafı ziyaret eden Başkan Şahin, beraberindekilerle, esnafın sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini anlattı. Başkan Şahin, 12-15 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan GastroAntep Gastronomi Festivali ile ilgili de bilgi verdi. 

ŞAHİN: “ESNAFIN VE SORUNLARININ ÇÖZÜMÜNE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”

Başkan Şahin, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “GATEM Gaziantep’te ticaretin kalbi. Büyükşehir Belediyesi olarak da GATEM esnafına ve sorunlarının çözümüne büyük önem veriyoruz. Bu nedenle de sık sık ziyaret ederek, kendilerini dinliyor, istişarelerde bulunuyoruz. Yine esnafla bir araya geldik ve sıkıntılarını dinledik. Yerel yönetimin esnaftan ve vatandaştan başladığını biliyoruz. Bunun için esnafın ve vatandaşın memnuniyeti bizim için birinci önceliktir. Bu çalışmalarımız her esnaf grubu için devam edecek” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri