Araban’da giriş çıkışlar trafiğe kapandı, Nurdağı’nda yollar açıldı

Araban’da giriş çıkışlar trafiğe kapandı, Nurdağı’nda yollar açıldı

 

GAZİANTEP- ANIL ŞAHİN: Gaziantep ve çevresinde ikinci dalga yoğun kar yağışı devam ederken Araban-Gaziantep, Araban-Besni yolları trafiğe kapatıldı. Bu arada Nurdağı ilçesinde bir süredir trafiğe kapalı olan yol açıldı, ancak tır giriş çıkışları yasaklandı. Araban Belediyesi'nin yol açma çalışmaları aralıksız sürüyor. 

Araban Kaymakamlığı resmi sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Beklediğimiz yoğun kar yağışı gece yarısı başladı ve devam ediyor. Karayolları ekipleri bilgimiz dahilinde yol açma çalışmasını yürütüyor ancak açılan yollar hemen kapanıyor. Bundan dolayı Sağlık sebepleri haricinde Karayolumuz trafiğe kapatılmıştır."

 Bu arada Belediye Başkanı Hasan Doğru çalışmaları zaman zamanyerinde inceleyerek yurttaşların mağdur olmaması için çaba gösterdiklerini bildirdi. 

NURDAĞI YOLU AÇILDI, TIR GİRİŞİ YASAK

Öte yanda Gaziantep Valisi Davut Gül, sabah saatlerinde bir süre kapanan Gaziantep-Nurdağı Yolu'nun trafiğe yeniden açıldığını bildirirken TIR girişinin yasaklandığı, kar lastiği ve zincir takan diğer araçların ise trafiğe çıkabileceklerini söyledi.

Nurdağı'nda incelemelerde bulunan Vali Gül, konuyla ilgili olarak yaptığı paylaşımında "Nurdağı'ndan batı istikametine giden hemşerilerimizi ziyaret ettik. Yol kontrollü olarak açıldı. TIR’lar hariç olmak üzere diğer araçlardan, lastikleri uygun olanlar Gaziantep-Nurdağı otoyolunu kullanabilirler Lütfen zorunlu olmadıkça yola çıkmayın. Yollardaki risk devam ediyor" dedi. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri