Araban Belediyespor galibiyet serisini, Kale Spor’u 1-0 yenerek sürdürdü

Araban Belediyespor galibiyet serisini, Kale Spor’u 1-0 yenerek sürdürdü

GAZİANTEP- BEKİR ŞAHİN;  Gaziantep Süper Amatör Ligi B Grubu’nda mücadele eden

Araban Belediyespor, Kale Spor ile yaptığı maçı 1-0 kazanarak galibiyet serisine devam etti. Üç puanın sahibi olan Araban Belediyespor’u, belediye Başkanı Hasan Doğru ve taraftarlar alkışlarla karşıladı. Galibiyet taraftarda büyük mutluluk yarattı.

 

Araban Belediyespor sahasında karşılaştığı Kale Spor maçında rakibine oranla baskın bir mücadele ortaya koydu. Ancak her iki takımında zaman zaman zorlandığı bu maçta, Araban Belediyespor, konuk takımı 36. dakikada Ümit Başak’ın attığı golle durdurdu. www.yenicizgihaber.com 

Bu gol konuk takımda büyük marolsizlik yarattı. Kendini toparlayamayan Kale Sporlu oyuncular, yeni bir gole karşı kalesini korumaya alırken, ciddi bir gol atağında bulunamadı.

 

Maçın ikinci yarısında her iki tarafta yeni bir gol gelmeyince, zorlu geçen karşılaşmayı ev sahibi takım Araban Belediyespor 1-0 kazanarak üç puanın sahibi oldu.

Belediye Başkanı Hasan Doğru, futbolcuları tek tek tebrik etti.

Bu arada maç öncesi Kaymakam Ömer Sevgili, Belediye Başkanı Hasan Doğru, İlçe Jandarma Komutanı Kadir Gökhan Bakan, İlçe Emniyet Amir Vekili Ömer Ayabak, SYDV Müdürü Orhan Behcet, tesislere giderek futbolculara moral verdiler. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri