AKP meclisinde parti içi sorunlar tartışıldı

AKP meclisinde parti içi sorunlar tartışıldı

 

AKP Gaziantep’te danışma meclisi düzenledi. Geniş katılımlı toplantı daha çok parti içi sorunların tartışıldığı bir ortama dönüştü. Partililer bir kâğıda yazıp sorunları iletti yetkililer tek tek cevap verdi. AKP İl Başkanı Eyüp Özkeçeci “Reisimize Gaziantep’te neler oluyor dedirtmeyeceğiz” dedi. Özkeçeci Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yakın zamanda Gaziantep’i ziyaret edeceğini ileri sürdü.

AKP Gaziantep Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında konuşan il başkanı Eyüp Özkeçeci teşkilatına seslenerek, “Gaziantep’te bir destan yazdınız. Gaziantep, her zaman olduğu gibi partisinin, reisinin yanında olduğunu ispat etti. Kendinizle ne kadar övünseniz azdır. Her zaman olduğu gibi Türkiye ortalamasının üzerinde bir başarı elde ettik. Tüm bunlar çalışmayla, gayretle, gece gündüz demeden kalplere dokunma ile oldu” diye konuştu.

22 KİŞİ İSTİFA ETTİ

AKP Gaziantep’te istifa iddiaları hakkında da konuşan Özkeçeci, “Bir kaşık suda fırtına koparmak istiyorlar. Gaziantep çöktü, Gaziantep Ak Parti teşkilatı çöktü. 270 bin 751 partilimiz var. 270 bin kişide 22 kişi istifa etmiş. İstifa edenlerin tamamı memuriyete müracaat etmek için istifa eden isimler. Kanun gereği memuriyete müracaat etmek için siyasi partiye üyeliğin bulunmaması gerekiyor. Gaziantep Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındadır ve dimdik ayaktadır. Saflarımızı sıklaştırdığımız sürece rabbim bereketini yağdıracaktır. Biz ne kadar saflarımız sıklaştırırsak inan her şeyi başarabiliriz” diye konuştu.

YENİLENME DÖNEMİ

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, AK Parti'nin bir statüko partisi olmadığını belirterek, "AK Parti reformcu, sürekli kendini yenileyen bir partidir. Cumhurbaşkanımız açıkladı, kongre sürecini erkene aldık. Yani yeni bir yenilenme, tazelenme dönemi başlıyor." dedi.  Gül, partisinin Gaziantep İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'yi çökertmek ve geriletmek isteyenlere en güzel cevabın geride kalan tüm seçimlerde millet tarafından verildiğini söyledi.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİN EN GÜZEL ÖRNEĞİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Gaziantep’te büyük bir destan yazdınız, Gaziantep sizlerle zaferi yakaladı. Cumhurbaşkanımızın, bakanımızın ve milletvekillerimizin bize olan güvenine layık olduk. İnsanlık tarihi kadar eski bir mücadelenin neferisiniz. Çok ağır bir imtihandan geçtik, başımızda Cumhurbaşkanımız olmasaydı, Ak kadrolar olmasaydı, bu ekip sapa sağlam durmasaydı çok daha zor günler bizleri bekliyordu. Büyük bir sınavdan geçtik. Tüm belediye başkanlarımız ile birlikte Gönül Belediyeciliği için yola çıktık. Türkiye’nin en büyük su projesini yaptık. Melen’den sonra Türkiye’nin en büyük su projesini Gaziantep’te yaptık. Düzbağ suyu geldi, depoda bulunuyor. Gaziray Projesi’nin yüzde 90’ı tamamlandı, yalnızca aç-kapa ihalesi kaldı. Allahın izniyle KÜSGET- Merkez hattını devreye alıyoruz. Yeni bir şehir kuruyoruz, Kuzey Şehir’i kuruyoruz. Gaziantep modelini tüm Türkiye’ye göstereceğiz” diye ifade etti.  YENİ ÇİZGİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri