Abdullah Özyiğit, minik Deniz Ali için düzenlenen yardım programına katıldı

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Duchenne Musküler Distrofi (DMD) hastası 9,5 yaşındaki Deniz Ali Soydan için düzenlenen ve Mersin ile Adana’daki televizyon ve radyolardan canlı olarak yayınlanan yardım programına katıldı.

MERSİN- AYSEL ŞAHİN: Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen canlı bağış programında Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in yanı sıra Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri ile gazeteciler yer aldı.

Moderatörlüğünü Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaya Tepe ve televizyon programcısı Arzu Özer’in yaptığı canlı bağış yayınına CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarı ile CHP Mersin Milletvekili Talat Dinçer de bağlanarak, Deniz Ali için bağış çağrış yaptı. Yaklaşık 3,5 saat süren programda belediye başkanları yardımseverleri tek tek arayarak, Deniz Ali için destek talebinde bulundu.

Programında sonunda konuşan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “ Deniz Ali yavrumuz için bağış yapan tüm yardımsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu kampanya ete kemiğe büründü. Gerekirse bunun gibi bir buluşma daha yapmalıyız. Bu duyarlılığı göstermeye devam etmek gerekiyor.” diye konuştu. Deniz Ali Soydan ile birlikte yayına katılan anne Suna Soydan da umutlu olduklarını ifade ederek, destek sunan herkese teşekkür etti. www.yenicizgihaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri