İlhan Parlak: "rakiplerimizin Korkulu Rüyası Olacağız"

İlhan Parlak: "rakiplerimizin Korkulu Rüyası Olacağız"

Gaziantepspor’un ara transfer döneminde Kayseri Erciyes’ten transfer ettiği golcü oyuncu İlhan Parlak, Muhammet Demir ve Camara ile birlikte iyi bir hücum üçlüsü olduklarını belirterek, "Bunu sahaya yansıtabilirsek rakiplerimizin korkulu rüyası olacağız" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında yarın deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Gaziantepspor’da hazırlıklar sürüyor. Karşılaşma öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan 28 yaşındaki golcü oyuncu İlhan Parlak, "Gaziantepspor gerçekten ilk yarının sonlarına doğru güzel bir çıkış yakaladı. İnşallah bu çıkışımızı devam ettirmemiz gerekiyor. Biz de sonradan gelen arkadaşlar olarak bu çıkışın devam etmesi için elimizden gelen katkıyı sağlamak adına sahaya çıkacağız. İnşallah hem bizim adımıza hem Gaziantepspor adına çok iyi olan bir ikinci yarı olur. Gaziantepspor’u daha yukarları taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Gaziantepspor’un golcü oyuncusu Muhammet Demir’i çok önceden tanıdığını belirten Parlak, "Muhammet benim çok beğendim forvetlerden. Son dönemlerde bence Türk futbolunun yetiştirdiği en yetenekli golcülerden biri. Muhammet’in olması, Camara’nın olması benim de gelmemle daha güçlü bir hücum hattı oldu. İnşallah bunu sahaya yansıttığımız da rakiplerimizin korkulu rüyası olacağız" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri