Gazaintepspor Turu Garantilemek İstiyor

Gazaintepspor Turu Garantilemek İstiyor

Gaziantepspor, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 5. maçında deplasmanda oynayacağı Adanaspor’u yenerek bir üst tura çıkmayı garantilemek istiyor.

Gaziantepspor, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 5. maçında yarın deplasmanda oynayacağı Adanaspor karşısında galibiyetle dönerek grupta son maçlar öncesi bir üst tura çıkmayı garantilemek istiyor. F Grubunda 5 puanla Trabzonspor’un ardından 2. sırada bulunan kırmızı-siyahlılar yarın ki mücadeleyi kazanarak rahatlamak istiyor. Ligin açılış maçında Kasımpaşa’yı 2-1 yenen Gaziantepspor, Adanaspor mücadelesini karşısında moralli bir şekilde çıkacak. İki takım daha 23. kez karşı karşıya geldi. Daha önce yapılan 22 resmi maçta Adanaspor 8 galibiyet alırken, konuk Gaziantepspor ise 8 galibiyet aldı. Takımlar 6 mücadelede sahada eşitliği bozmadı.

YENİ TRANSFERLER SAHADA OLACAK

Gaziantepspor, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 5. maçında deplasmanda oynayacağı Adanaspor karşısında teknik direktör Mutlu Topçu yeni transferler Hürriyet, Koray ve İlhan’ın yarın ki mücadelede 11’de şans verileceği öğrenildi. Topçu, kupada oynanan son 4 maçta olduğu gibi yine yedek ağırlık bir kadro ile çıkacak. Adanaspor - Gaziantepspor mücadelesi yarın saat 21.00’da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak.

Mücadelede Suat Arslanboğa düdük çalacak. Arslanboğa’nın yardımcılıklarını Gökmen Canlıdinç ve Gürcan Dönmez yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Semih Kurt olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri