Deringöl: "grup Lideri Olmak İstiyoruz"

Deringöl: "grup Lideri Olmak İstiyoruz"

Orduspor Bayan Basketbol Takımı Başantrenörü Levent Deringöl, kendi sahalarında karşılaşacakları TTT Riga maçının çok zor geçeceğini, ancak 6 sayısının üstünde bir farkla galip gelerek grupta birinci olmak istediklerini söyledi.

Kadınlar Eurocup B Grubu dördüncü maçında Letonya’nın TTT Riga takımı ile yarın akşam saat 20.30’da Durugöl Spor Salonu’nda karşılaşacak olan Orduspor Bayan Basketbol Takımı, mücadeleden galip ayrılan taraf olmak istiyor. TTT Riga, maçı öncesi değerlendirmelerde bulunan Orduspor Başantrenörü Levent Deringöl, çok güçlü bir takıma karşı oynayacaklarını belirtti. Rakibin genç bir kadroya sahip olduğunun altını çizen Deringöl, ellerinden gelenin en iyisini yaparak galip gelen taraf olmak istediklerini kaydetti.

"ÖNEMLİ SİLAHLARIMIZ VAR"

Grup birinciliği için önemli bir maç oynayacaklarını aktaran Deringöl, "TTT Riga takımı gerçekten çok güçlü bir takım. Avrupa’da 3’te 3, kendi liginde de iyi giden bir takım. Riga maçını kazanmak, kazanırken de ilk maçı 6 sayı farkla kaybettiğimiz için 6 sayının üzerinde kazanmak istiyoruz. Çünkü bizim koyduğumuz grup birinciliği hedefimiz vardı, ona ulaşmak istiyoruz. 6 sayının üstünde bir farkla kazanırsak grup birinciliği için avantaj elde etmiş olacağız. Kesinlikle rakibimiz çok iyi basketbol oynayan bir takım, geniş kadroları var. Genç bir kadroya sahipler, tempolu basketbol oynuyorlar. Bizim de önemli silahlarımız var. Onları durdurup galip gelmek istiyoruz. Eksik ve sakat oyuncumuz yok, tam kadro yarın akşam sahada olacağız" dedi.

"ORDULULAR BU DEĞERE SAHİP ÇIKSIN"

TTT Riga maçında en büyük gücün taraftar olacağını vurgulayan Levent Deringöl, "TTT Riga maçında en büyük gücümüz taraftarımız olacak. Geçtiğimiz maçlarda da gördük, salonun bir tarafı gerçekten muhteşem şeyler yapıyor. Bizim istediğimiz diğer tribününde dolu olması. Biz takım olarak okullara giderek bu konu ile ilgili destek istedik. Birkaç okuldan öğrencileri maça davet ettik, onlarla birlikte aileleri de gelirse taraftar gücünü arkamıza almak istiyoruz. Orduspor takımı Türkiye’nin en üst liginde ve Avrupa’da maç oynuyor. Orduluların bu değere sahip çıkmasını istiyoruz" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri