Ahmet Şandan Gültekin Gencere Ve Tribün Liderlerine Davet

Ahmet Şandan Gültekin Gencere Ve Tribün Liderlerine Davet

Torku Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, Antalyaspor ile yaşanan gerginliği gidermek adına Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ve tribün liderlerini Konya’ya davet ettiğini söyledi.

Torku Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında yarın Konya’da oynanacak Torku Konyaspor - Antalyaspor maçında rakip takım taraftarlarının maça alınmamasıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Bu tür yaptırımların ne ilk olduğunu ne de son olacağını ifade eden Başkan Şan, “Torku Konyaspor ile Antalyaspor arasında oynanan son maçlar olaylı geçti. Hafta içinde sosyal medyada da iki takım taraftarlarının kavgacı söylemleri oldu. Bizlerin görevi kavgacı bir ortam oluşturmak isteyen kişilerin planlarının hayata geçirilmesini önlemek ve kulüplere zarar vermelerine engel olmaktır. Spor yöneticilerinin böyle konularda daha sorumlu davranması gerekir” dedi.

“GÜLTEKİN GENCER’İN AÇIKLAMALARINI DOĞRU BULMUYORUM”

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer’in açıklamalarını doğru bulmadığını ifade eden Ahmet Şan, “Sayın Gencer’in ifade ettiği gibi ortada Konya İl Emniyet Müdürlüğü’nün zafiyetinden kaynaklanan bir durum yok. Konya’da gerçekleştirdiğimiz organizasyonlar herkesin malumudur. Bu organizasyonlarda emniyet konusunda alınan tedbirlerden dolayı en ufak bir olayın bile yaşanmadığını görüyoruz. Bizim işimiz emniyetin işini kolaylaştırmadır. Biz oluşabilecek potansiyel olaylara engel olmak zorundayız. İki sezondur Konya’da hiçbir sorun yaşamadık. Bundan sonra da yaşamak istemiyoruz” diye konuştu.

“GÜLTEKİN GENCER’İN AÇIKLAMA YAPTIĞI SAATLERDE ANTALYASPOR CEZA ALDI”

Antalyaspor taraftarlarının maça alınmamasıyla ilgili Gencer’in popülist yaklaşımlarda bulunduğunu belirten Ahmet Şan, “Sayın Gencer’in taraftarların Konyaspor maçına alınmaması konusunda açıklama yaptığı saatlerde PFDK’nın Antalyaspor taraftarlarına cezası açıklandı. Bu durum bile bizim doğru davrandığımızı göstermektedir” şeklinde konuştu.

BAŞKAN GENCER VE TRİBÜN LİDERLERİNE DAVET

Torku Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer’i yarınki maça tribün liderleriyle birlikte davet ettiğini söyleyerek, “Sayın Gültekin Gencer’i telefonla arayarak yarın oynanacak maça kendisini tribün liderleriyle Konya’ya davet ettim. Burada kendilerini en güzel şekilde ağırlayarak meseleyi çözmek istiyoruz. Antalyaspor tribün liderleriyle takımımızın tribün liderlerini yemekte bir araya getirerek, konuşarak, sorunun çözüme kavuşacağına inanıyorum” açıklamasında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri