Tuvalete bir diş sarımsak attın bakteri ve mikroplardan kurtulun

Tuvalete bir diş sarımsak attın bakteri ve mikroplardan kurtulun

Herkes tuvaletin evimizdeki en kirli yer olduğunu bilir. Klozeti ne kadar temizlerseniz temizleyin, görsel olarak bu odadaki her şey temiz görünse bile patojenik mikroplar, bakteriler ve diğer patojenik mikroflora her zaman orada bulunur. Sağlığımıza zararlı mikroorganizmalarla mücadelede, genellikle bizim için daha az zararlı olmayan nükleer ev kimyasalları kullanırız. Ancak ben tuvalet kenarının altında yaşayan tüm patojenleri ortadan kaldırmanın güvenli bir yolunu buldum.

 

Sarımsak çeşitli hastalıklardan dostumuzdur. Doğal olarak, bu baharatlı sebzenin içeriye alındığında insan vücudu için faydalarından bahsetmeyeceğim. Sadece tembel bir insan bunu bilmez.

 

Sarımsağın faydalı özelliklerini evde uygulamanın daha ilginç bir yolu var. Her gün akşamları bir diş sarımsağı tuvalete atmayı unutmuyorum.

 

Neden tuvalete sarımsak dişleri koyuyorum?

Klozet, bakteriler ve mikroplar için bir üreme alanıdır. Sarımsak ise, ithal klozet temizleyicilerinin bile her zaman baş edemediği patojen mikrofloraya karşı en iyi silahtır.

 

Patojenik bakterileri yok etmek için, akşamları temizledikten sonra klozete bir diş sarımsak koymanızı tavsiye ederim:

 

Soyulmuş, ısırılmış veya ezilmiş.

Daha iyi çalışmasını sağlamak için sarımsak dişini ısırın veya ezin, suya daha fazla fitonid salın. Sarımsak, bir gecede ev kimyasallarının kontrol edemediği tüm mikrop ve bakterileri öldürecektir.

 

Bir diş sarımsağı ısırmak veya ezmek, suya daha fazla fitonid salgılayarak daha iyi çalışmasını sağlayacaktır. Bir gecede sarımsak, ev kimyasallarının başa çıkamadığı tüm mikrop ve bakterileri öldürecektir!  Kaynak; Cumhuriyet

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri