Kötü Huylu Bakterileri Vücuttan Sinameki İle Atın

Kötü Huylu Bakterileri Vücuttan Sinameki İle Atın

Dr. Ömer Coşkun, iç organlarda oluşan kötü huylu bakterilerin sinameki bitkisi ile vücuttan kolayca atılabileceğini söyledi.

Kabızlığın bir hastalık olmadığını belirten Dr. Coşkun, “Kabızlık başka bir hastalığın habercisidir. Kabızlığı önlemede, ishal edici bitkiler değil, kabızlığın oluşumunu sağlayan bitki tercih etmeliler. İnsanlar yıllardır kilo vermek adına birçok yöntem denerler farklı diyet sonucunda insanların beslenme şekilleri bozulmaktadır. Bu da ister istemez insanların iç organlarında yani bağırsaklar başta olmak üzere fazla kilolar, bağırsaklardaki fazlalıklar, safra kesesi içindeki taşlar, çamurlar ve pankreasın çevresindeki yağlanmalar ortaya çıkar. İç organların çevresinde aşırı derecede yağlar birikmektedir. İnsanların bağırsaklarında oluşan istenmeyen ve kişinin rahat bir yaşam sürmesine engel olan kötü huylu bakteri ve maddeler sinameki bitkisiyle kaybolup gidecektir” diye konuştu.

Sinameki bitkisinin insanların iç organlarında oluşan istenmeyen kötü huylu bakterilerin atılmasında son derece etkili olduğuna dikkat çeken Dr. Coşkun, “Sinameki bütün dünyada ‘senna’ olarak bilinen harika bir bitkidir. Bu bitki, düzenli bir şekilde uzman kontrolüyle kullanıldığı takdirde; kişilerin kabızlık başta olmak üzere iç organlarda oluşan yağların, kötü huylu bakterilerin kolayca vücuttan atıldığını göreceklerdir. Kişiler sinameki bitkisini günde bir fincan çay olarak tüketebilirler. Yalnız bu bitki aşırı etkili olduğundan dolayı kullanımı çok dikkatli olması gereklidir. 3 gün kullanıp 1 hafta ara verilmelidir. 1 hafta sonunda eğer kişi gerek duyarsa tekrardan bir 3 gün daha kullanıp bitki kullanımına ara verebilir. Hamile ve hamile kalacak bayanlar kullanmamalı. Kesinlikle bir uzman kontrolünde alınmasında fayda vardır” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri