Gözaltı Torbalarından Kurtulun

Gözaltı Torbalarından Kurtulun

Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Turgut Ortak, bazı insanlarda belirgin olan göz torbalarının tedavi edilmesinin ardından kişilerin daha genç bir yüz görünümüne kavuşacağını söyledi.

Gözlerin, tıbben beynin uzantısı kabul edilen, insan ruhunu dışa en güzel yansıtan organlar olduğunu belirten Özel FBM Tıp Merkezi Estetik Kliniği Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Turgut Ortak, “Hayatımızın ilerleyen yıllarında gözlerimizin çevre dokularında ortaya çıkan değişiklikler bu narin, güzel parçamızın eksik algılanmasında neden olur. Gençliğimizde belirgin olan kirpik kaş arası mesafe azalır, kirpiklerimizin üzerini deri katlantısı örtmeye başlar” dedi.

Gözaltı ve göz üstü torbaların varlığının yorgun ve uykusuz göz ifadelerine yol açtığını kaydeden Ortak, “Estetik cerrahi ile kaşın düşmesi yani kaş kaldırma, kaz ayakları yani botox, göz torbaları tedavi edilerek daha dinç, daha genç bir yüz görünümü ile doğal, eski canlı bakışlarla güzel gözlerimizi yeniden sergilemek mümkün olmaktadır” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri