Ak Partili Milletvekili Uzer, hastaneyi ziyaret etti

Ak Partili Milletvekili Uzer, hastaneyi ziyaret etti

 

GAZİANTEP- BEKİR ŞAHİN:  AK PARTİ Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesini ziyaret etti. Başhekimi Op. Dr. Mehmet Emin Türk’te hastaneyle ilgili bilgi aldı sorunları diledi.

 

25 Aralık Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Emin Türk’ü ziyaret eden daha sonra hastaneyi dolaşan AK Parti Milletvekili Ahmet Uzer, Sağlık Bakanlığı tarafından 25 Aralık Devlet Hastanesine tahsis edilen son teknolojiye sahip, 128 kesitli tomografi cihazını yerinde inceledi.

 

Başhekim Türk, Hastanesinde Tomografi cihazının kurulumunun tamamlandığını ve cihazın faaliyete geçtiğini belirtirken, yeni kurulan tomografi cihazının 128 kesitli görüntüleme yapabildiğini ifade etti.

 

Ayrıca 128 kesitli çift tüplü BT cihazı ile 5-6 saniye gibi çok kısa sürelerde kalbi ve koroner arterleri kalp hızından etkilenmeden görüntülemenin mümkün olduğu, bunun yanı sıra aynı cihazla tüm vücut bölgelerinin 3 planda ve 3 boyutlu olarak değerlendirilebildiği ve dokuların milimetrik hassasiyetle incelenebildiği bilgisini de verdi.

 

 Bu arada milletvekili Ahmet Uzer, bir süredir hastane bahçesinde inşaatı devam eden 300 yataklı ek hastane binası hakkında da bilgi aldı. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri