Zafer Partisi Milletvekili adayı Av Bilgiç; “Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır”

Zafer Partisi Milletvekili adayı Av Bilgiç; “Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır”

 

GAZİANTEP- AYSEL ŞAHİN: Gaziantep’in en genç kadın milletvekili adaylarından Avukat Gizem Büşra Bilgiç milletvekili seçildiği, takdirde mecliste özellikle kadınların ve gençlerin haklarının savunucusu olacağını açıkladı.

 

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç siyasete giriş nedenlerini ve siyasi hedefleriyle ilgili yaptığı açıklamasında, “Atatürk’ün Türk Kadınlarına muasır medeniyet yolunda açmış olduğu yolda genç ve kadın bir avukat olarak siyaset sahnesinde yol almaya çalışıyorum. Genç ve kadın olarak siyaset dünyasında yer almak ve ilerlemek, başarı kaydetmek oldukça zor ve zahmetli bir iştir. Ben bu işin zorluklarının farkındayım. Asla, pes etmeyip sonuna kadar savaşarak, kazanacağım. Biliyorum ki, hiçbir zafere çiçekli yollardan gidilmez” dedi.

 

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Hukuk Fakültesinde 2017 yılı mezunu olduğunu hatırlatan Av Gizem Bilgiç kendisiyle ilgili kısa bilgi paylaşımında bulundu: www.yenicizgihaber.com

 “Mezuniyetimin ardından Gaziantep Barosu’nda stajyer avukatlığa başladım. 10 Kasım’da Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümünde, bugün yas değil, mücadele günümüzdür diyerek, stajyer avukat temsilciliği seçimine katıldım, ezici çoğunlukla Gaziantep Barosu stajyer avukat temsilcisi oldum. 2018 yılında avukatlığa başladım

Mesleğimi icra ederken, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır.” Sözünü, kendime ilke edindim. Bir yandan avukatlık yaparken bir yandan da eğitim hayatıma devam ettim. Bir yandan avukatlık yaparken bir yandan da eğitim hayatıma devam ettim.

Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünü bitirdim. İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Gaziantep Üniversitesi Sosyoloji Bölümü ve Gaziantep Üniversitesi Kamu Hukuku Tezli Yüksek Lisansa devam etmekteyim.

Gaziantep Barosu nezdindeki faaliyetlerime hız kesmeden devam ettim. Gaziantep Barosu Avukat Hakları Merkezi Koordinatörü ve Gaziantep Barosu İdare ve Vergi Komisyonu Yürütme Kurulu Üyesiyim. Farklı STK’larda değişik kademelerde görev aldım. Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Hukuk Müşaviri, Armoni Müzik Derneği üyesiyim.”

 

Siyasi hayatına Atatürk çizgisini temel alan, Zafer Partisinde başladığını söyleyen Avukat Gizem Büşra Bilgiç, vatana millete hizmeti görev edinmiş henüz 28 yaşında bir Türk Kadını ve Türk Genci olarak,  Zafer Partisi Gaziantep milletvekili adayı olduğunu sözlerine ekledi., www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri