Yeşil Sol Parti Mersin’de dengeleri değiştirecek, çifte bayram sevinci yaşanıyor

Yeşil Sol Parti Mersin’de dengeleri değiştirecek, çifte bayram sevinci yaşanıyor

MERSİN- BEKİR ŞAHİN: Yeşil Sol Parti Mersin’de halka bütünleşirken, milletvekili sayısından da dengeleri alt üst edecek sayıda milletvekili çıkarmayı hedefliyor.

Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekili Adayı Mustafa Türk, bayramın ikinci gününde Toroslar ilçesinde vatandaşlarla buluştu, bayramlarını kutladı. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Türk, “15 Mayıs’ta çifte bayramı hep birlikte kutlayacağız” dedi.

 

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) Mersin’de seçim çalışmalarını artırarak devam ediyor. Yeşil Sol Parti adayı Mustafa Türk, bayramın ikinci gününde Toroslar ilçesini karış karış gezdi. Vatandaşların kapısını çalıp evlerine misafir olan Türk, 15 Mayıs’ta hep birlikte çifte bayramı yaşayacaklarını vurguladı.

 

“KOF VAATLER SUNAN BİR PARTİ DEĞİLİZ, HİÇBİR ZAMAN DA OLMAYACAĞIZ”

Toroslarda yoğun ilgiyle karışlanan Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekili adayı Mustafa Türk, vatandaşların bayramını kutladı. Türk, “Yorulmak nedir, bilmeyeceğiz. Seçim gününe dek gece gündüz sahada olacağız ve seçim günü Yeşil Sol Parti Mersin’de büyük başarı elde edecek. Halkların bizlere ilgisi çok iyi. Biz her konuştuğumuz vatandaşımıza şunu söylüyoruz; birlikte kazanacağız. Gerçekten de öyle. Tüm zamanını halkın içinde geçiren, halkın kendisi olan bir parti Yeşil Sol Parti. İnsanlar da bu gerçekliği görüyor. Kof vaatler sunan bir parti değiliz, hiçbir zaman da olmayacağız.

 

Vatandaşın derdi neyse Yeşil Sol Parti’nin derdi de mücadelesi de o. Bakın, geçen gün bir milletvekili adayı diyor ki; ‘Siz soğanla, patatesle uğraşın biz nükleerin yakıtıyla uğraşacağız. Bizim zihin dünyamız böyle’. Çok iyi tarif etmişler zihinlerini. Çünkü onların zihinlerinde halk yok, halkın sofrası yok. Onların zihninde sermaye var. Biz bu zihinleri iktidardan göndereceğiz. Değiştireceğiz. Halkların derdini dert edinen, halkın sofrasını düşünen Yeşil Sol Parti, halkların desteğiyle çözümsüzlüğe dönüşmüş bu iktidarı değiştirecek ve Meclis’e en güçlü temsiliyetle gidecek. 15 Mayıs’ta çifte bayramı hep birlikte kutlayacağız” dedi. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri