Tuğrul Türkeş'ten Bahçeli'ye sert sözler

Tuğrul Türkeş'ten Bahçeli'ye sert sözler

AKP Ankara Milletvekili adayı Tuğrul Türkeş, televizyon ve gazetelerin Ankara temsilcileri ile bir araya geldi.

Türkeş, burada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunurken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi de sert sözlerle eleştirdi.

"ONLARIN BASİRETSİZLİĞİNİ GÖSTERİR"

Devlet Bahçeli’nin “İçimizden devşirdikleri ile hisarlarımıza gedik açmaya çalıştılar” ifadesinin hatırlatılması üzerine Türkeş, “Bunun benimle ilgili olduğunu zannetmiyorum. Sayın Bahçeli benim devşirilemeyeceğimi bilir. Onun kendi adamlarından bir devşirilmiş olan varsa onu kastetmiştir, bunu asla üstüme almam. Beni kastettiğini söylüyorsa da benim ona cevabım çok farklı olur. MHP’deki saygıdeğer yöneticilerin siyaseten cevap vermelerini tercih ediyorum. Hakareti bir cevap olarak kabul etmem. Bu tarzda çirkin girişimleri onların basiretsizliğini ve politika üretemediklerini gösterir” dedi.

"BEN AK PARTİLİYİM"

AKP’ye geçmesine rağmen MHP’den ihraç edilmesine yönelik bir dava sürecinin devam edip etmeyeceğinin sorulması üzerine Türkeş, “O bir hak kaybının telafisi niteliğindedir. Ben bugün itibariyle AK Partiliyim. Ancak hiç kimse beni MHP’den atamaz, atamamıştır, yaptıklarında büyük usul hataları vardır. Atılmak başkadır, istifa başkadır. O yanlış ve usulsüz atma kararından sebep onların bunun neticelerine katlanmaları lazım, bu benim bir yasal hakkımdır. Benim tapulu arazime başkalarına gecekondu kurdurmam. Ben AK Partiliyim ve bundan sonra da AK Parti’de siyasete devam edeceğim” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri