Selim Turası, Tekrar Aday Olmayacağını Açıkladı

Selim Turası, Tekrar Aday Olmayacağını Açıkladı

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi AK Parti İlçe Başkanı Salim Turası, 6. Olağan Kongre de tekrar aday olmayacağını açıkladı.

İlçe Başkanı Salim Turası, AK Parti İlçe teşkilatında Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, yönetim kurulu üyeleri ve Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıkaş’ın da hazır bulunduğu toplantıda yaptığı açıklamada; 6 Ocak 2014 tarihinden bu güne şerefle yürüttüğü İlçe Başkanlığı’nı genel başkanının emaneti ve milletin umutlarının bağlandığı kurumsal emanet olarak kabul ettiğini, ancak ticari işleri sebebiyle 6. Olağan Kongre de tekrar aday olmayacağını söyledi.

AK Parti’deki görevine 2009 yılında Belediye Meclis üyeliği ve AK Parti Yönetim Kurulu üyeliğiyle başladığını belirten Başkan Turası,” 6 Ocak 2014 tarihinde AK Parti Hisarcık İlçe Başkanlığına atandım. 23 Kasım 2014 tarihinde yapılan kongrede AK Parti Hisarcık İlçe Başkanlığına seçilerek, 4 yıl süre ile bu görevimi onurla sürdürdüm. Partimi ve ilçemi temsil noktasında ilçemize yapılan ve yapılacak olan yatırımların takipçisi olduk” dedi.

“6 seçimden de alnımızın akıyla oy oranımızı arttırarak çıktık”

Görev yaptığı süre zarfında girdikleri 6 seçimden de alınlarının akıyla oy oranlarını arttırarak çıktıklarını ifade eden Turası,”En son referandumda yüzde 75,1 Evet oyuyla il ikincisi olduk. Emanete sahip çıkma bilinç ve duyarlılığıyla emanetin hükmünün farkında olarak vazifemi yürüttüm. Olması gerekeni en üst seviyede başarmak için bütün gayreti gösterdim. Bundan sonra da elimden geldiğince destek olmaya devam edeceğim. Partimizin yapılacak olan 6. Olağan Kongresinde ticari işlerim sebebiyle tekrar aday olmayacağım. Görevim süresince birlikte çalışmaktan her zaman onur duyduğum Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Binali Yıldırım’a, bu güne kadar görev yapan değerli Bakanlarımıza, İl Başkanımıza, Milletvekillerimize, Yürütme ve Yönetim Kurullarında görev alan üyelerimize, Belediye Başkanımıza, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim Kurullarına, ilçe ve köylerimizde görev yapan sandık kurulu üyelerimize ve sandık müşahitlerimize, ilçemiz mahalle ve köy muhtarlarımıza, her daim partimizde görev alan dava arkadaşlarıma ve bize her zaman destek olan ilçe halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu.(MA-EFE)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri