Myp Lideri Yılmaz: “Bahçeli Yaktığı Can, Aldığı Ahlarla Helalleşmeli”

Myp Lideri Yılmaz: “Bahçeli Yaktığı Can, Aldığı Ahlarla Helalleşmeli”

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, “Bahçeli yaktığı can, aldığı ahlarla helalleşmeli. Yarın Hakkın divanı var. Kongreyi toplayıp helalleşmeli” dedi.

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, yazılı bir açıklama yaptı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi eleştiren Yılmaz, “Bahçeli yaktığı can, aldığı ahlarla helalleşmeli. Yarın Hakkın divanı var. Kongreyi toplayıp helalleşmeli. Devlet Bahçeli muhaliflerin verdiği imzaları kabul edip. Daha önce hakkını gasp ettiği insanları bu kongre de bir araya toplayıp helalleşmelidir. Kendisi de aday olacaksa olsun. Ama muhakkak hakkın divanından önce emaneti ehline teslim edip helallik almalıdır. Yoksa kabir azabı da mahşer de sual yeridir” dedi.

Yılmaz, “Dün itibari ile rahatsızlığı nükseden sayın Bahçeli’ye Allah’tan şifa dilerim. Bu tür uyarılar yüce Haktan gelen ilahi mesajlardır. Fırsat varken zamanın da verilen sözler ve yenilen hakların iadesi için bir fırsattır. Umarım bu vesile ile sayın Bahçeli her insanın bir eceli ve Allah’a verecek bir hesabı olduğunu düşünerek bu Kongre’yi geçmişin bir helalleşmesine çevirmek sureti ile acil olarak toplar. Bana göre bu saatten sonra yapacağı en isabetli iş bir an önce kongreyi toplayıp geçmiş hataları telafi etmek olacaktır” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri