Mezitli Belediye Başkanı Tarhan bağımsız aday oldu

Mezitli Belediye Başkanı Tarhan bağımsız aday oldu

 

Mezitli Belediye Başkanı Tarhan bağımsız aday oldu

 

 

 

MERSİN- BEKİR ŞAHİN:  Resmi adaylık başvurusunun son günü, son dakikasında Mersin’de sürpriz gelişmeler yaşandı. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ile Yenişehir Belediyesi eski başkanı İbrahim Genç bağımsız adaylık için resmi başvuru yaptılar.

 

SON DAKİKA ADAYLIK BAŞVURUSU YAPTI

Mezitli’de iki dönüm belediye başkanlığı yapan Neşet Tarhan 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimde partisi yeniden aday göstermeyince bağımsız adaylık için saat 16.00 sıralarında resmi başvurusunu yaparak, yerel seçim yarışında kopmadığını ilan etti.

 

 

NEŞET TARHAN YARIN AKŞAM MEYDANDA

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan bağımsız adaylığı ile ilgili resmi başvuru gerekçesini yarın akşam saat 20.00’de Demokrasi Meydanı’nda Mezitli dostlarına açıklayacağını bildirdi.

Başkan Tarhan, sosyal medyadaki paylaşımında, “Sizlerin Belediye Başkanı olmaktan her zaman büyük onur duydum. Bu onur ve mutluluk devam edecek. Sizleri çok seviyorum” dedi.  www.yenicizgihaber.com

 

 

YENİŞEHİR’DE İBRAHİM GENÇ ADAY OLDU

Yenişehir Eski Belediye Başkanı İbrahim Genç’te bir süredir aday olmak için parti içinde çırpınırken, genel merkezden de olumlu yanıt alamadı. CHP’nin mevcut belediye başkanı Abdullah Özyiğit’i yeniden aday göstermesinden sonra bazı siyasi partilerde adaylık girişimi sonuçsuz kalan İbrahim Genç, bu sefer bağımsız aday olmak için bugün son dakika adaylık başvurusunu yaptı. www.yenicizgihaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri