İYİ Parti Gaziatep’te sahaya iniyor

İYİ Parti Gaziatep’te sahaya iniyor

GAZİANTEP-BEKİR ŞAHİN; İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Celal Yıldırım genel merkez tarafından kendisine verilen görevi yönetim kurulu ile birlikte en iyi şekilde layıkı ile yapacaklarını belirterek, “İYİ Parti Gaziantep’te elbette hak ettiği yerde değil, partimizi burada beklentilerin en üst noktasına çıkaracağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. İyi Parti her geçen gün güçlenerek büyüyor” dedi.

 

Genel merkez tarafından bir süredir boş kalan İYİ Parti Gaziantep İl Başkanlığına yaklaşık 20 gün önce atanan başkan Celal Yıldırım, “Sayın genel başkanımız Meral Akşener ve yönetimi beni bu göreve layık gördükleri için kendilerine burada birkez daha teşekkür ederim. Kısa süre içerisinde burada yönetimde olmak için yoğun bir talep oldu. Bunların hepsi de bizim için kıymetli arkadaşlarımız yoğun talep karşısında zorlansakta yeni il yönetimini oluşturduk ve isimleri kamuoyu ile geçtiğimiz günlerde paylaştık. Görev bölümü yaparak sahaya ineceğiz.

İYİ PARTİ GAZİANTEPTE SAHAYA İNİYOR

Çünkü İyi Parti Gaziantep’te şuan hak ettiği, yani olması gereken yerde değil. Biz hem üye çalışmalarına ağırlık vereceğiz, hemde sanayicinin, esnafın, çiftçinin, öğrencinin, emeklinin kısaca tüm kesimlerin sorunlarını onların yanına giderek bizzat yerinde dinleyeceğiz, aynı zamanda çözüm içinde partimizin politikalarını anlatacağız. www.yenicizgihaber.com

İYİ PARTİ İKTİDARINDA HALK REFAHA KAVUŞACAK

Gaziantep’te gitmedik ev, işyeri, elin sıkmadık insan bırakmayacağız. Aynı zamanda küskünlerimizle barışacağız. Biz atanalı 20 gün oldu, 6400 olan üye sayımız 7 bin civarına yükseldi, yani 20 günde 600 civarında insan partimize üye oldu. Bu gurur verici bir gelişme.

Çünkü biz buraya hizmet için geldik. Kimseyle kavga etmeye ya da ötekileştirmeye gelmedik ülkesini, milletini, bayrağını seven insanlarla burada birlik ve bütünlüğü sağlayacağız, güçlü bir yapı ile mücadele vereceğiz.

İLK SEÇİMDE İKTİDAR OLACAĞIZ

Ülkemizi biran önce içinde bulunduğu bu sosyal, siyasal, ekonomik krizden kurtarmak için yerel bazda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüp, genel merkeze destek olacağız. Allahın izni ile yapılacak ilk seçimde partimiz iktidar olacak, böylece halkımız bugün yaşadıkları sorunlardan kurtulacak ve refaha kavuşacak, mutlu bir yaşam süreceklerdir” dedi. www.yenicizgihaber.com

TENCERE KAYNAMIYOR, YANIYOR

Türkiye’de eskiden de krizler olduğu, ancak AKP döneminde yaşanan krizlerin çok daha ağır olduğunu hatırlatan Yıldırım, iktidarın yıprandığını ekonomik sıkıntıların had safhada olduğunu, mutfakta tencerenin artık kaynamadığı, yandığını belirterek, iktidarın erken seçimden başka kurtuluşu olmadığını er yada geç erken seçim olacağını kaydetti.

SANAYİ ŞEHRİNDE İŞSİZLİK HAD SAFHADA

Hayat pahalılığı ve ev kiralarına bakıldığında asgari ücret bunun çok gerisinde kaldığını hatırlatan Yıldırım, insanların çok daha düşük ücrete çalıştırılmak istendiği, bu durumun da işsizliği artırdığını söyledi.

 

GAZİANTEPİN DEMOKRAFİK YAPISI BOZULDU

Gaziantep’te Suriyeli göçmenlerle birlikte şehrin demografik yapısının değiştiğine de dikkat çeken Yıldırım, aynı zamanda bu insanların çok daha ucuza çalıştırıldıklarını, şehirde sosyal problemler, hava kirliliği, hayat pahalılığı, eğitimde sıkıntılar had safhaya ulaştığını sözlerine ekledi. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri