Gaziantep'te İYİ Parti’nin adayı seçime giremiyor

Gaziantep'te İYİ Parti’nin adayı seçime giremiyor

Gaziantep'te İYİ Parti’nin adayı seçime giremiyor

 

 

GAZİANTEP- BEKİR ŞAHİN:  Gaziantep’te Karkamış İlçesi İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Polat adaylıktan çekildi. Konuyla ilgili olarak İYİ Parti İl Başkanlığndan henüz resmi bir açıklama yapılamazken, aday olan Mehmet Polat'dan da henüz resmi bir açıklama gelmedi.  

 

 

Karkamış’ta daha önce CHP’de uzun yıllar ilçe başkanlığı yapan, istifa edip İYİ Partiye geçerek 31 Mart Yerel Seçimleri için Karkamış’ta Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Polat’ın seçim kurulunun resen yaptığı inceleme sonucu belediye başkan adayı olarak seçime girecek yeterliliğe sahip olamadığı belirlendi.

 

Konuyla ilgili olarak İYİ Parti’nin Karkamış Belediye Başkan Adayı Mehmet Polat sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile adaylığının düşürülmesiyle ilgili olarak

 

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımında, hakkında daha önceden açılan sigara kaçakçılığı davasından dolayı aday olamayacağını duyurdu.

 

 

Mehmet Polat, sosyal medyasından yaptığı açıklamada, "Adaylığım süresinde beni destekleyen Karkamıṣ ve Barak halkına teşekkür ederim. Elimde olmayan sebeplerden ötürü adaylıktan çekilmiṣ bulunmaktayım. Bir kaç gün içerisinde akraba ve dostlarımızla birlikte kararımızı açıklayacağız" dedi.

 

İYİ PARTİ KARKAMIŞ İLÇEDE NELER OLUYOR 

Öte yandan konuyla ilgili olarak İYİ Pati İl Başkanlığından resmi bir açıklama yapılmazken, iyi parti camiasınından da  bu olayın şok etkisi yarattığı öğrenildi. Parti yetkilileri, konuyu araştırdıklarını en kısa zamanda içeriğini paylaşacaklarını bildirdi. wwww.yenicizgihaber.com  YENİ ÇİZGİ 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri