EMEP Haliliye Adayı Funda Bakış seçim çalışmalarını emekçilerle büyütüyor

EMEP Haliliye Adayı Funda Bakış seçim çalışmalarını emekçilerle büyütüyor

 

 

EMEP Haliliye Adayı Funda Bakış seçim çalışmalarını emekçilerle büyütüyor  

 

 

ŞANLIURFA- Emek Partisi (EMEP) Haliliye Belediye Başkan Adayı Funda Bakış, Urfa Tabip Odasını ziyaret etti. Bakış, "Direnişimizde nasıl emekten yana tutum aldıysanız, seçimlerde de emekten yana tutum alacağınızı biliyoruz" dedi.

 

 

Emek Partisi (EMEP) Haliliye Belediye Başkanı adayı Funda Bakış'ın Evrensel'de yer alan haberinde,  Şanlıurfa Tabip Odasını ziyaret etti. Ziyarette, Özak Tekstil direnişçileri de yer aldı. Ziyaret sırasında konuşan Funda Bakış, Tabip Odasının Özak direnişi boyunca işçilerin yanında olduğunu söyledi.

 

Direnişte yanlarında olan kurumlarla birlikte mücadele etmeye devam edeceklerini belirten Bakış, "Doktorlar çok fazla şiddete maruz kalıyor. Yoğun çalışma temposundan dolayı hasta ve hekim karşı karşıya geliyor. Birlikte mücadele etmekten başka çaremiz yok. Önümüzdeki seçimleri de bu mücadelenin bir parçası olarak görüyoruz. Direnişimizde nasıl emekten yana tutum aldıysanız, seçimlerde de emekten yana tutum alacağınızı biliyoruz" dedi.

 

 

DEVLETİN BÜTÜN VERGİ YÜKÜ EMEKÇİLERİN ÜZERİNDE

 

Bakış'ın ardından Urfa Tabip Odası Başkanı Bulut Ezer konuştu. Özak direnişinin Urfalı emekçilere heyecan verdiğini söyleyen Ezer, direnişin emek hareketinde bir canlanma yaratabileceğine vurgu yaptı. İşçiler üzerindeki emek sömürüsünün benzerinin sağlık alanında da yaşandığını dile getiren Ezer, "Üzerimizdeki vergi yükünün hafiflemesi için bir mücadele yürütüyoruz. Çünkü devletin bütün vergi yükü emekçilerin üzerinde" dedi.

 

 

Çeşitli alanlarda mücadelenin sürdüğünü ancak bu mücadelelerin ortaklaştırılamadığına dikkat çeken Ezer şöyle konuştu: "Emek hareketini hep beraber yürütmek çok önemli. İşçilerin bu mücadelenin önünde yer alması gerekiyor. Mücadele hattını da beraber örmek gerekiyor."

 

 

Tabip Odasına yapılan ziyaretin ardından Bakış işçi evlerine ziyaretlerde bulundu. www.yenicizgihaber.com 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri