Ülkede cami sayısının artış gösterdiğini ifade eden Erbaş, "Biliyorsunuz, camiler şehirlerin süsü, kalbi. Ülkemizde cami sayımız 90 bini aştı. Nüfusumuza göre cami sayısı en fazla olan İslam ülkelerinden birisiyiz. İhtiyaç olan yerler var. İhtiyaç olan yerlerde camilerimizin olması gerekiyor. Camilerimiz bizim tapu senedimiz, kimliğimiz, adeta alamet-i farikamız, şiarımız. Mahallesi Müslüman şehir görünümünü en güzel şekilde ifade eden yapılarımız camilerimiz. O yüzden ben tekrar hayır sahibi kardeşlerimiz başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: "Ülkemizde cami sayımız 90 bini aştı, İhtiyaç olan yerlerde camilerimizin olması gerekiyor"

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Ülkemizde cami sayımız 90 bini aştı. Nüfusumuza göre cami sayısı en fazla olan İslam ülkelerinden birisiyiz. İhtiyaç olan yerler var. İhtiyaç olan yerlerde camilerimizin olması gerekiyor" dedi.
İlk yorum yazan siz olun