DEM Parti Mersin'de Ekmek ve Adalet programıyla halkla buluşuyor

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan’ın katılımıyla Mersin’de 18-19 Eylül’de Ekmek ve Adalet Buluşmaları gerçekleştirilecek.

BEKİR ŞAHİN

MERSİN- DEM Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili İbrahim Akın, 18-19 Eylül’de Eş Genel Başkan Tuncer Bakırhan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek Ekmek ve Adalet buluşmaları öncesinde açıklama yaptı. Akın, “2 gün boyunca emekçiler, emekliler, işçiler, tarım işçileriyle bir araya geleceğiz, sorunlarını dinleyeceğiz. Tüm halkımızı Mersin’de ekmek ve adalette buluşmaya davet ediyoruz” dedi.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan’ın katılımıyla Mersin’de 18-19 Eylül’de Ekmek ve Adalet Buluşmaları gerçekleştirilecek. DEM Parti İl yönetimi tarafından hazırlanan programlar kapsamında Eş Genel Başkan Bakırhan, iki gün boyunca işçiler, emekçiler, emekliler ve tarım işçileri ile buluşacak. Program hazırlıkları öncesinde Mersin’de bulunan heyette yer alan DEM Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili İbrahim Akın, Mersin’de yapılacak Ekmek ve Adalet Buluşmalarına dair açıklama yaptı.

18-19 Eylül’de Eş Genel Başkan Tuncer Bakırhan’ın katılımıyla Mersin’de gerçekleştirilecek “Ekmek ve Adalet Buluşmaları” kapsamında saha çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Milletvekili İbrahim Akın, “Mersin’de emekçi elleri sıkacağız, emeklilerin gözlerindeki isyana ışık olmaya çalışacağız. Mersin’de geniş kapsamlı programımız olacak. Programımızın startını yarın sabah basın mensuplarıyla buluşacağımız toplantıyla vereceğiz. Ardından emekliler, işçiler, tarım işçileri, çiftçiler; yani ülkedeki ekonomik krizin faturasının yüklendiği her kesimden halkımızı ziyaret edip sorun ve taleplerini dinleyeceğiz. Biz birlikte durarak, birlikte hareket ederek bu ekonomik krizi aşacağımızı düşünüyoruz. Bir insanın en temel yaşam hakları olan ekmek ve adalet başlıklarıyla günlerdir il il geziyoruz. Ülkede gidilmedik yer bırakmayacağız. Halkımızla hep bir arada olacağız ve sorunlarına hiçbir zaman sırtımızı dönmeyeceğiz. Çünkü DEM Parti, varlık kaynağını halkların dayanışmasından birlikteliğinden alıyor. Halklarla birlikte güçlü bir partiyiz ve her daim emekçi, emekli, işçi yurttaşlarımızın sesi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Mersin’de gerçekleştirilecek programlar hakkında da bilgiler veren Akın, tüm Mersinlileri gerçekleştirilecek programlara davet etti. 18-19 Eylül’de gerçekleştirilecek programlar şöyle;

18 Eylül

09.30: Basın Toplantısı (Hacıbaba)

16.00: Balıkçılar Kooperatifi Ziyareti (Kooperatif)

17.30: Kazanlı Örtü Altı Ureticileri Toplantısı (Kazanlı Taziye Evi)

19 Eylül

09.00: Tarım (Paketleme)İşçileri Ziyareti (Kazanlı ve Tarsus yolundaki fabrikalar)

14.00: Emekliler Buluşması (Park Kafe)

19.00: Güvencesiz İşçilerle Barış Parkı Buluşması

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri