DEM Parti Halfeti Belediyesi Eşbaşkan Adayı Karayılan: DEM gelir, devran döner

DEM Parti Halfeti Belediyesi Eşbaşkan Adayı Karayılan: DEM gelir, devran döner

DEM Partili Karayılan: İşsizliği, yoksulluğu, yolsuzluğu hep birlikte yeneceğiz

 

ŞANLIURFA- BEKİR ŞAHİN:  DEM Parti, Urfa merkez ve ilçelerinde seçim çalışmalarına halkı katarak gitmedik mahalle ve köy bırakmıyor.

 

Kayyum ile alınan belediyeleri yeniden daha güçlü şekilde kazanmak isteyen DEM Parti, Halfeti ve Suruç’ta halkla iç içe. Halfeti Belediyesi Eşbaşkan Adayı Mehmet Karayılan, “Demokratik halkçı belediyeciliğe kaldığımız yerden devam edeceğiz. DEM gelir, devran döner” diye konuştu.

 

 

KENTİMİZİ DE KENDİMİZİ DE BİZ YÖNETECEĞİZ

Hakların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti)’nin 31 Mart'ta yerel seçimler için Halfeti Belediyesi Eşbaşkan Adayı Mehmet Karayılan, Kayum ile ilçenin talan edildiği, belediyenin ağır borç yükü altına sokulduğunu ileri sürdü. Karayılan,  “Bunun hesabı demokratik, hukuki yol ve yöntemlerle mutlaka sorulacaktır. Halklarımızın iradesini gasp eden zihniyete karşı, demokratik halkçı belediyeciliğe kaldığımız yerden başlamak ve hep birlikte yönetmek için halkımızdan yetki istiyoruz. Halfeti'mizi daha da güzelleştirerek, bir arada yaşama irademizi ortaya koymak için haklarımızın vereceği destek bize moral ve güç olacaktır. İşsizliği, yoksulluğu, yolsuzluğu hep birlikte yeneceğiz” dedi.

 

Halfeti ilçe belediye eş başkanları Saniye Bayram ve Mehmet Karayılan olarak

Kentimizi de kendimizi de biz yöneteceğiz iddiası ile çalışmaları aralıksız olarak sürdürdüklerini söyleyen Karayılan, DEM DEMA Xelfetî. www.yenicizgihaber.com  YENİ ÇİZGİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri