ÇYDD fakir öğrencilere kıyafet hediye etti

ÇYDD fakir öğrencilere kıyafet hediye etti

GAZİANTEP- AYSEL ŞAHİN; Gaziantep’te Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin (ÇYDD) sosyal ve kültürel faaliyetlerinin yanı sıra burs hizmeti ve fakir öğrencilere giyecek vb. yardımı yaparken, başarılı siyasetçi CHP Belediye Meclis Üyesi Uğur Kalkan’ı plaket ile onurlandırdı. ÇYDD Şube Başkanı Gönül Çakmak, amaçlarının daha çağdaş, aydınlık yüzlü nesiller yetişmesine katkı sunmak olduğunu söyledi.

ÇYDD yönetim olarak burs verdikleri öğrencilerle zaman zaman bir araya geldiklerini ifade eden Gönül Çakmak, hayırsever bir işadamının bağışladığı kışlık kazak vb kıyafetleri burs verdikleri fakir öğrencilere dağıttıklarını açıkladı. Yılın ilk ayında fakir öğrencilere kışlık kazak yardımı yaptıklarını söyleyen ÇYDD Şube Başkanı Çakmak, yeni çizgi gazetesine yaptığı açıklamasında, öğrenciler kadar mutlu olduklarını söyledi.

Başkan Çakmak, hayırsever işadamına da bu anlamlı desteğinden dolayı teşekkür ettiklerini açıkladı.

ÇYDD Uğur Kalkan’ı ödüllendirdi

Bu arada Uluslararası Şeffaflık Derneği'nin ödülüne lâyık görülen aynı zamanda ÇYDD üyesi ve CHP Şahinbey Belediye Meclis Üyesi Uğur Kalkan, düzenlenen tören ile ÇYDD Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu tarafından plaket ile onurlandırıldı.

CHP’li Kalkan, ÇYDD Şube Başkanı Gönül Çakmak'a ve yönetim kuruluna çok teşekkür ettiğini ifade etti. YENİ ÇİZGİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri