CHP'nin üst düzey yöneticileri Mezitli'de

CHP heyeti Tarsus, Toroslar, Yenişehir başta olmak üzere şehirdeki CHP’li belediye başkanlarını tek tek ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi alıyor, hemde sorunları ve çözümlerini görüşüyorlar.

MERSİN- BEKİR ŞAHİN: Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) genel merkez yöneticileri ve milletvekilleri Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’i makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular. Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer ziyarette duyduğu memnuniyeti ifade etti.

CHP Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ile Genel Sayman Özgür Karabat beraberindeki Antalya Milletvekili Cavit Arı, Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Mersin İl Başkanı Koral Ömür ve Mezitli İlçe Başkanı Av. Ulaş Yılmaz ile birlikte Mezitli Belediye Başkanı Ahamet Serkan Tuncer’i makamında ziyaret etti. Tuncer, CHP heyetini kapıda karşıladı. Ziyaret sırasında yerel yönetimerin sorunları ve halkın ihtiyaçları üzerine karşılıklı geniş çaplı görüşmeler yapıldı.

Mezitli İlçe Başkanı Av. Ulaş Yılmaz, "CHP olarak yerel yönetimlerde, halkın ihtiyaçlarını merkeze alarak çalışıyoruz. Bu ziyaret bu anlayışın bir parçasıdır" diyerek yerel yönetim politikalarının Mezitli'nin geleceğine katkı sağlaması gerektiğini belirtti.

Sorunlara birlikte çözüm üretilecek

Av. Ulaş Yılmaz, bu önemli ziyaret sırasında sağlanan sıcak karşılama ve misafirperverlik için belediye başkanı Ahmet Serkan Tuncer'e teşekkürlerini sunarak; "Kıymetli misafirlerimizi ilçemizde ağırlamaktan onur duyduk. Destekleri için teşekkür ediyoruz. Mezitli'nin sorunlarına birlikte çözüm üretmeye devam edeceğiz" sözleriyle ortak çalışmanın önemine vurgu yaptı.

Bu arada CHP heyeti Tarsus, Toroslar, Yenişehir başta olmak üzere şehirdeki CHP’li belediye başkanlarını tek tek ziyaret ederek, hem çalışmalar hakkında bilgi alıyor, hemde sorunları ve çözümlerini görüşüyorlar. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri