CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ertürk; Söz verip unutan olmayacağız

CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ertürk; Söz verip unutan olmayacağız

 

CHP’li adaylar; Bu şehrin çok ciddi sorunları varken, şehrin kaymağını 5-6 aile yiyor

 

GAZİANTEP- BEKİR ŞAHİN:  CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Muzaffer Ertürk ile Şahinbey Belediye Başkan Adayı Arkın Bereketoğlu seçim çalışmaları kapsamında Çepniler Derneği ile Adıyaman Balyanlılar derneklerini ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya gelip, sorunlarını dinlediler. Ertürk ve Bereketoğlu aynı zamanda projeleri hakkında bilgi verdi. CHP’li adaylar “Bu şehrin çok ciddi sorunları varken, şehrin kaymağını sadece 5-6 aile yiyor. Gaziantep’in kaderi bu olamaz” diye ifade ettiler.

 

 

Seçim çalışmalarına devam eden büyükşehir belediye başkan adayı Muzaffer Ertürk’e, meclis üyesinden 2-3 tanesi ile partililer katılım gösterdi. Ön seçimde ilk sıralara seçilen belediye meclis üyelerin yanı sıra, il ve ilçe başkanı ve yöneticilerinden, seçim çalışmasında adayların yanlarında yer almaması ise dikkat çekti.  Kadın kolları ve gençlikte zayf görüldü. 

 

ERTÜRK VE BEREKETOĞLU ÇEPNİLER VE BALYANLILAR DERNEKLERİNİ ZİYARET ETTİ

Gaziantep Çepnileri Derneğini ziyaret eden CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muzaffer Ertürk ile Şahinbey Belediye Başkan Adayı Arkın Bereketoğlu’nu dernek başkanı ve yöneticiler ile üyeler karşıladı.

 

 

PARTİ İÇİ SORUNLARI BİR KENARA BIRAKIP SEÇİME ODAKLANDIK

Parti içi tartışmaları bir kenara bırakarak, herşeye rağmen seçime odaklandıklarını, gündemlerinin seçimi kazanmak olduğu, bu konuda destek olan, çalışan, herkese teşekkür ettiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ertürk, 31 Mart yerel seçimi kazanacaklarını, buna inandığını, tüm partililerinde inanmasını, bu inançla çalışmalarını istedi.

 

GAZİANTEPTEKİ HEMŞEHRİ DERNEKLERİ VE STK LAR İÇİN ÇOK AMAÇLI YERLER YAPILACAK

"Kavganın zamanı değil, girin koluma Gaziantep’teki bu karanlığı yok edelim" diyen başkan adayı Ertürk projeleriyle ilgili kısaca şunları söyledi:

 

“Gaziantep’teki STKlar ve hemşehri dernekleri gibi kurumların her biri farklı yerlerde, zor şartlarda yetersiz bina ve ofislerde kendi imkanlarıyla faaliyetlerini sürdürme çabası içerişindeler. Eğer halkımız bizi destekler, seçimi kazanırsak STK ve hemşehri dernekleri başta olmak üzere benzer Dernekler ve Odalar için çok maçlı geniş, rahat, içerisinde hertür ihtiyaçları karşılayacak, lavabo, wc, yemek hane, toplantı salonları hatta misafir hanelerine kadar mekanları olan, dernek faaliyetlerini yapabilecekleri yerler inşa edip hizmete sunacağız." dedi. 

 

CHP’li adaylar “Bu şehrin çok ciddi sorunları varken, şehrin kaymağını sadece 5-6 aile yiyor. Gaziantep’in kaderi bu olamaz” diye ifade ettiler.  www.yenicizgihaber.com

 

ÖĞRENCİLERE BURS,  DAR GELİRLİYE UCUZ KONUT, SOKAK HAYVANLARINA SAHİP ÇIKILACAK

Şahinbey Belediye Başkan Adayı Arkın Bereketoğlu, dernek üyelerinin yanı sıra gençlerinde sorunlarını dinleyerek, gençlerle ilgili projelerini anlattı. Buradaki görüşmesini tamamlayan her iki CHP’li belediye başkan adayı, yine Düztepe bölgesindeki Adıyaman Balyanlılar Derneğini ziyaret etti.

 

BALYANLILARDAN CHP ADAYLARINA COŞKULU KARŞILAMA

Bayanlılar Derneği Başkanı Kureyş Bozkurt, kurucu başkan Rıza Yılmaz ve yönetimi ile çok sayıda yurttaş CHP’li belediye başkan adaylarını karşıladı. Balyanlılar Derneği Başkanları belediyelerden şuana kadar derneğe hiçbir destek almadıklarını belirtirken, yine kendi imkanları ile yeni bir denek binası inşa etme çalışmalarının da devam ettiğini söyledi. Dernek yöneticileri CHP adaylarından, Balyanlılar Derneğine sahip çıkılmasını, sorunların çözümünde yardımcı olunmasını, işsiz insanlara iş imkanı verilmesini istediler.

 

GÜÇLÜ EKİP İLE ŞAHİNBEYE HİZMET İÇİN VARIZ

Dernek başkanlarının konuşmalarından sonra Şahinbey Belediye Başkan Adayı Arkın Bereketoğlu Şahinbey için projelerinden kısaca söz etti. 26 Yılık belediyecilik deneyimi olduğunu hatırlatan Arkın Berektoğlu deneyimli, güçlü kadro ile Şahinbey halkına hizmet vermeye hazır olduklarını söyledi.

 

Arkın Bereketoğlu, Belediye başkanlığını kazanmaları halinde dernek üyesi 30 kişiyi belediyeden işi alacağını, ancak bunun 20’sinin kadın olacağının sözünü verdi. Üniversite öğrencilerinin tümüne burs vereceklerini, aynı zamanda içerisinde belli miktar para olan ihtiyaçları için öğrencilere harcama kartı vereceklerini, sokak hayvanları, engelli yurttaşlar, kadınlar, çocuklar ve yaşlılar için ayrı ayrı projeleri olduğunu belirten CHP Şahinbey Belediye Başkan Adayı Arkın Bereketoğlu “Evlenecek gençler, uygun fiyata düğün salonu bulamıyor, çünkü çok pahalı, salonlar 40 -50 bin lira civarında. Her aile bunu veremez.  Biz belediye olarak en az 20 tane, şehrin değişik yerlerine düğün salonları yaparak bin TL gibi çok düşük ücrete insanlarımızın hizmetine sunacağız. Yine depreme dayanıklı konut projelerimiz olacak, deprem toplanma alanlarımız olacak. Halkın ortak kullanım alanı olan yeşil alanları halkın hizmetine, kullanımına sunacağız. Sokak hayvanları için kısırlaştırma yapacağız, onlara mama vs desteklerimiz olacak sahip çıkacağız. Hayvan severler dostlarla bu konuda işbirliği yapacağız. Her şeyini belediyenin yapacağı, Sosyal konutlar inşa ederek 4 bin liraya, onuda öncelikli olarak ihtiyacı olanlara vereceğiz. Gençler için spor alanları hazırlayacağız” dedi. www.yenicizgihaber.com

 

SÖZ VERİP UNUTANLAR OLMAYACAĞIZ

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Muzaffer Ertürk, belediyeyi kazanmaları halinde halkla birlikte yöneteceklerini, öncelikli ihtiyaçları birlikte tespit ederek projeler hazırlayıp çözümleyeceklerini, Balyanlalar ile iki defa hemşehri olduğunu belirterek, “Destek verin birlikte bu seçimi kazanalım şehri yönetelim” diye konuştu.

Çocukluğunun Düztepe bölgesinden geçtiğini, Düztepe’yi çok iyi bildiğini, sorunlarını da bildiğini kaydeden CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ertürk, başkaları gibi söz verip unutmayacağını, verdiği sözlerin araksın da duracağını ve yerine getireceğini söyledi.

 

KAMU BİNALARININ ALTINI OTOPARK OLARAK DEĞERLENDİRECEĞİZ

CHP’li Ertürk, şehirde ciddi oto park sorunu olduğu, bu nedenle mevcut parklar, meydanlar, okul ve kamu binalarının altlarında uygun olanları oto park, meydanlar ile yeşil alanların altlarını ise özellikle deprem toplanma alanları olarak değerlendireceklerini kaydetti.  CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ertürk, Gaziantep’in halen bir deprem toplanma alanı olmadığı, deprem bölgesi bir şehir için bunun önemli bir eksiklik olduğunu belirterek, park ve yeşil alan gibi, Tugay arazisinin yeri gibi bölgeleri, çok amaçlı deprem toplanma alanları olarak dzenleyeceklerini, içerisinde her şey olacağını kaydetti.

 

OTO PARKLARIN İLK 1 SAATİ, ÜCRETSİZ OLACAK

Ertürk, "Oto park ücretleri çok pahalı, göreve geldiğimizde otoparklarda ilk bir saati bedava yapacağız. Bir saat sonrası ise yüzde 50 ücrette tabi olacak şekilde düzenleyeceğiz. Hafif raylı sistem gitmeyen Çıksorut, 29 Ekim, Perilikaya ve Yeşilvadi gibi ihtiyaç olan yerlere yolu  mutlaka uzatacağız.

 

KENT LOKANTASI KURACAĞIZ 

Kent lokantaları kuracağız buralardan kaliteli yemekler çok uygun fiyata insanlarımıza satılmasına destek olacağız. Yine bunların yanı sıra öğrenciler içinde benzer projemiz olacak. Öğrenci lokantaları oluşturacağız. Öğrencilere ucuz ve kaliteli yemek imkânı sunacağız.

 

Tarım politikasıyla ilgili projelerimiz var. Tarım park, yani tarımsal araçlarında yer aldığı alanlar oluşturacağız. Ürün alma garantili, çiftçiye destek vereceğiz. Böylece çiftçiyi tüccara ezdirmeyeceğiz. Tarım politikasa çerçevesinde  daha uyguna et, ve süt gibi ürünlere insanlarımızın ulaşımını kolaylaştıracağız. “ www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri