CHP’li Ahmet Serkan Tuncer, Tema Vakfı’na 129 fidan bağışladı kadınlar gül dağıttı

CHP’li Ahmet Serkan Tuncer, Tema Vakfı’na 129 fidan bağışladı kadınlar gül dağıttı

CHP’li Ahmet Serkan Tuncer, Tema Vakfı’na 129 fidan bağışladı kadınlar gül dağıttı

 

MERSİN- YENİ ÇİZGİ :  CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle TEMA Vakfında 129 fidan bağışladı, çarşı pazar da kadınlara gül dağıtarak, kadının toplumda, yaşamda önemine dikkat çekti.

 

 

8 Mart Dünya Emekçi kadınla Günü nedeniyle Mezitli’de çarşı pazar dolaşarak kadınlara gül hediye ederek, günlerini kutlayan, aynı zamanda 8 Mart 1857 tarihinde ABD'nin New York kentinde ölen dokuma işçisi 127 kadının vesile olduğu 8 Mart anısına TEMA Vakfına 127 fidan bağışladı.

 

 

Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin en büyük teminatı kadınlarımız bugün için kazanımlarından bir adım dahi geri adım atmaksızın, siyasal ve toplumsal mücadelelerini kararlılıkla sürdüğünü ifade eden CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer,  www.yenicizgihaber.com 

 

“Kadınlar Günü meşalesinin ilk yakıldığı günden bu güne kadar, hayattan koparılmış tüm kadınlarımıza selam olsun. Bu Kadınlar Günü’nde farkındalık yaratmak amacı ve örnek teşkil edebilmek adına TEMA Vakfı’na hayatını kaybetmiş 129 kadının anısına tam 129 fidan bağışında bulunduk.

 

Tüm kadınların yaşam mücadelelerinin, verdikleri savaşın farkındayız. Hayatlarını kolaylaştırabilmek, onların daha rahat ve özgür bir hayatta yaşayabilmesi adına verilecek tüm mücadelelerde kadınların yanında saf tutacağız.

 

Bu vesileyle, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Hep birlikte, güzel yarınlara kavuşacağız.” ifadelerini kullandı.  www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri