CHP Silifke İlçe Başkanı Arslan: Partimizi iktidara taşımak için gece gündüz çalışacağız

Olağanüstü kongrede yeniden başkanlığa aday olan Zarif Korkmaz’a, 40 oy fark atarak seçimi kazanan Gökhan Arslan ve yönetimi mazbatalarını alarak göreve resmen başladılar.

MERSİN- BEKİR ŞAHİN: CHP Silifke ilçe başkanı Zarif Korkmaz’ın başkanlığndaki ilçe yönetiminde 12 üye başkanın uygulamalarına tepki gösterip istifa etmesinden sonra, olağanüstü kongreye giden partide ilçe başkanlığını kazanan Gökhan Arslan, mazbatasını alarak görevine başlaması partide rahatlamaya yol açtı. Başkan Arslan; “Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde partimizi iktidara taşıyacağız” dedi.

Zarif Korkmaz’ın başkanlığı yönetimdeki istifalar nedeniyle düşmesinden sonra olağanüstü kongrede yeniden başkanlığa aday olan Zarif Korkmaz’a, 40 oy fark atarak seçimi kazanan Gökhan Arslan, mazbatasını alıp görevine resmen başladı. Arslan, partililer ile birlikte Atatürk Anıtına çelenek bırakarak parti tabanına birlik ve beraberlik mesajı verdi. www.yenicizgihaber.com

CHP DEKİ SİYASİ YOLCULUĞUNA BAŞKAN OLARAK DEVAM EDİYOR

Parti üyesi olarak başladığı siyasi yolculuğuna, ilçe gençlik kolları başkanlığı, ilçe saymanlığı, ilçe sekreterliği ve kurultay delegeliği gibi partide önemli görevlerde bulunan Gökhan Arslan, şöyle devam etti:

BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIMIZA İNANIYORUM

“Örgütün içerisinden gelen, bir çok önemli görevlerde bulunan yol arkadaşınız olarak bu kez iktidar mücadelemizi ilçe başkanı olarak sürdürerek, uyum içerisinde partimizi temsil etmek istiyorum. Artık yönümüzü geleceğe çevirerek, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde partimize ve dolayısıyla halkımıza hizmet etme zamanı geldi. Bağımsız, dinamik, yeni nesil bir geleceği birlikte inşa etme zamanı geldi. Yerel yönetimlerle işbirliği içerisinde başarılı çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum.

Atamızın iki büyük eserim dediği hem Cumhuriyeti, hem de Cumhuriyet Halk Partisi’ni hak ettiği yere getireceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın. Türkiye'de iktidar olacağız.Yolumuz açık olsun”

CHP SİLİFKE İLÇE YÖNETİM KURULU VE GÖREVLERİ ŞÖYLE

Gökhan Arslan (İlçe Başkanı),

Yalçın Menteş (İlçe sekreteri),

Aydın Kaptan (İlçe Saymanı),

Eda Naz Özdemir (Eğitim Sekreteri),

Burcu Çınar Kırışık (Bilişim Sorumlusu),

Gafur Özgür (Bşk Yrd. yerel yönetimlerden sorumlu),

Nail Özkan (Bşk,Yrd. örgütlenmeden sorumlu),

Ezgi Çağla İbili Gözüuykulu (Bşk.Yrd.halkal ilişkiler ve medya)

Özer Zayım (Bşk.Yrd.Seçim ve Parti Hukuk İşleri ),

İmdat Kömbe (Bşk.,Yrd.Doğa ve Çevre),

Mehmet Gültekin (Bşk.Yrd.esnaf politikaları),

Kurthan Buldu (Bşk.Yrd. Gençlik Politikaları),

Devrim Güngör (Bşk.Yrd. Meslek Odaları) www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ HABER

YENİ ÇİZGİ’DEN

Merhaba kıymeti takipçilerimiz

Güçlükle emek harcayarak hazırlayıp haber sitemizde yayına verdiğimiz haberlerimizi ve gönüllü olarak makale yazan yazarlarımızın yazılarını sosyal medyada ortamından da paylaşarak siz kıymetli takipçilerimiz başta olmak üzere yurttaşlarımızla paylaşıp bilgilendirmeye çalışıyoruz.

Basın; demokrasi ve özgürlüklerin olmazsa olmazıdır. Eğer demokrasi ve özgürlüklerden, haktan, hukuktan yanaysanız, sahiplenip duyarlı olarak tavır koyacaksak, o zaman özgürlüklerden yana olan basına maddi ve manevi anlamda sahip çıkarak yaşatmak gerek. Güçlü basın, güçlü demokrasi demektir. Hak, hukuk, Adalet demektir. Yoksa nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa.

Bu nedenle öncelikli olarak ilk ve en kolayından yapmanız gereken, lütfen paylaştığımız haberleri, köşe yazılarını, sadece okuyup geçmeyin, Ana Sayfamızda veya haber içeriklerinde çıkan Google reklamlarını, mutlaka tıklayınız, uygun gördüklerinizi inceleyip ayrılabilirsiniz. Aynı zamanda haberlerle ilgili beğeni, yorum, paylaşım, rt yapabilirsiniz. Ayrıca facebook, twitter ve instagram da bizi takip ederek destek verebilirsiniz. Aynı zamanda gerek kendinizin gerekse çevrenizdekilerin Özel reklam ve tanıtım yoluyla vereceğiniz maddi destekler elbette çok daha önemlidir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bildiğiniz gibi bizler maddi gücümüzü sadece reklamlardan alıyoruz. Bunun için reklam bizim ayakta durmamız, güçlü ve cesaretli olmamız için çok önemli bir destektir.

Bu nedenle Reklam desteğinizi önemsiyoruz. Çünkü Devletten ve sermaye gruplarından aldığımız destek yok. Bağımsız ve özgür gazetecilik için, aydınlık yarınlar için, eşit yurttaşlık hedefi ve özlemiyle Sağlıklı ve Mutlu kalın.

Web Sayfa ve sosyal medya hesaplarımız şunları;

Web Haber Sayfamız

https://www.yenicizgihaber.com/

facebook hesap

https://www.facebook.com/profile.php?id=61564912765480

https://www.facebook.com/yenicizgihaber

twitter hesap

https://x.com/yenicizgigazete

instegram hesap

https://www.instagram.com/yenicizgigazete/

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri