CHP Şahinbey’de iki aday yarışıyor

CHP Şahinbey’de iki aday yarışıyor

CHP Şahinbey İlçe Başkanı adaylığı için mevcut ilçe başkanı Zeki Gürsel ile Ömer Yılmaz yarışacak. İlçe binasında adaylığını açıklayan Yılmaz, “Eğer kazanırsam ilk icraatım partimize yıllarını vermiş insanlardan oluşan bir ilçe danışma kurulu oluşturmak olacaktır” dedi.

Yıllarca CHP’ye gönül verdiğini söyleyen CHP Şahinbey İlçe Başkan Adayı Ömer Yılmaz, “Ben 27 yıllık devlet memurluğundan sonra,  2014 yılında emekli oldum ve CHP’ye tekrar üye olma şerefine eriştim. Devlet memuru olduğum yıllarda da yıllık izinlerimi partimin seçim çalışmalarında geçirdim” diye ifade etti. 

CHP’de yeni parti yönetiminin beklentileri karşılamadığını söyleyen Yılmaz açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Hepimiz biliyoruz ki son yerel seçimlerde partimiz, ülkemizin büyük illerinde başarı elde ederken maalesef ilimizde özellikle de ilçemizde başarılı olamadı.  İlçe başkanımız Uğur Özpolat yönetimi ile beraber görevinden alındı. Örgütten Sorumlu Başkan Yardımcımız Zeki Gürsel ilçe başkanlığı görevine getirildi. Ben ve arkadaşlarım gerçekten bu yeni yönetimden çok şey bekledik. Bu yönetim partimizde bir ışık açacak dedik. Ama maalesef bu yeni gelen arkadaşlarımızın ilk icraatı 100 tane parti görevlisini görevden almak oldu. Sonra 60 tanesini tekrar göreve getirdiler.  Ne yaptı bu adamlar?  Diğerleri ne olacak?”

GAZİANTEP’İ TEKRAR CHP’NİN KALESİ YAPACAĞIZ

Kazandığı takdirde yapacaklarından da bahseden Yılmaz, “Eğer kazanırsam ilk haftadaki icraatım bu partiye yıllarını vermiş insanlardan oluşan bir ilçe danışma kurulu oluşturmak olacak. İkinci hafta ilçe danışma kurulu ile yaptığımız toplantı sonucunda çıkan tavsiye kararını ilçe yönetimime getirip ilçe yönetimimde o güne kadar müracaat etmiş il başkan adaylarından birini destekleme kararı alacağız. Bizim şu anda il başkan adayımız yoktur. Ben belirleyemem siz belirleyeceksiniz. İlçe başkanı olduğumda, seçeceğimiz il başkanı ve yönetimi ile birlikte omuz omuza vererek Gaziantep’i tekrar CHP’nin kalesi yapıp CHP’nin bayrağını Gaziantep’in kalesine dikmek için çalışacağız. Bizim partimizde genel başkan sorunu yok. Biz onun arkasındayız. Genel başkanımızın ürettiği politikalar sonucu ülkemizin yüzde 65’in yaşadığı illeri kazandık. Bundan sonra Gaziantep’te kazanmak için mücadele edeceğiz. Ben sizlere inanıyorum. Biz aynı geminin yolcularıyız. Gemi batarsa Zeki Gürsel de gider, Ömer Yılmaz da gider. Bunun bilincindeyim. Kazanan Zeki Gürsel de olsa, kazanan Ömer Yılmaz da olsa, kazanan CHP olacaktır” şeklinde konuştu.

Şahinbey İlçe Binasında adaylığını açıklayan Ömer Yılmaz’a İlçe Başkanı Zeki Gürsel, çiçek hediye etti. Yılmaz’a başarılar dileyen Gürsel,  “Bizler bu geminin yolcularıyız. Birimizin, birimizden farkı yok. CHP’nin her kademesinde aday olan partililerimiz saygındır. Ömer Yılmaz’ı tebrik ederim. Hayırlı olsun, başarılar dilerim”

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri