CHP Şahinbey ilçe başkanlığına Av. Aydın Şahin yeniden seçildi

CHP Şahinbey ilçe başkanlığına Av. Aydın Şahin yeniden seçildi

GAZİANTEP- BEKİR ŞAHİN:  CHP Gaziantep’te ilçeler arasında ilk kongresini yaptı.  Şahinbey ilçe olağan kongresi Av. Aydın Şahin’in başkanlığında tek liste ile yapıldı. Başkan Şahin, yeni yönetimiyle güven tazeleyerek partisini yere seçime hazırlayacak yol arkadaşlarını belirledi.

 

Karataş Kardelen Plaza'da yapılan CHP Şahinbey İlçesi olağan kongresine partililer yoğun ilgi gösterdi. Uzun aradan sonra CHP’de kongreler ile yönetim belirlenmesi partide heyecan yarattı.

 

CHPP İlçe Başkanı Aydın Şahin, “Bu iklim koşullarında, bizleri yalnız bırakmayan örgütümüzün tüm emektarlarına minnettarım kongreye katılım sağlayan herkese teşekkür ederim. Partimiz ideolojik-politik tutumunu Cumhuriyet devrimlerinin muhafazası ve partinin 100 yıllık birikimini ödünsüz savunmak üzerine kurmalıdır. Bu tutumu da sosyal demokrasinin ve sosyalist enternasyonelin evrensel ilkeleriyle besleyen yeni bir politik hat izlemelidir. Toplumsal muhalefetin ve toplumun tüm ilerici güçlerinin öncüsü haline gelmelidir. Parti hukuku ve parti içi demokrasi en yoğun haliyle işler hale gelmelidir. Belirleme ve denetleme yetkileri örgütümüzün dayanışmacı eğilimlerine bırakılmalıdır.” diye ifade etti. www.yenicizgihaber.com  

 

Kongrede konuşan İl Başkanı Karaca Bozgeyik, "İlçe başkanlarımız kim olursa olsun, il başkanımız kim olursa olsun, herkesin taşın altına elini değil, gövdesini koyma zamanıdır artık! Şimdi artık derlenip toparlanma, kavgayı değil dostluğu büyütme vee ortaya sağlam bir irade koyma zamanı. Şimdi artık şeffaflığı, samimiyeti,  güveni, dostluğu, sevgiyi örgütleme zamanı! Akademik akıl ile hayatın pratik siyasi aklını buluşturma zamanı!" şeklinde konuştu. www.yenicizgihaber.com

 

İl yönetimi kurulu olarak, geçen seçim süreciyle ve sonuçlarıyla ilgili objektif ve detaylı bir rapor hazırladık. Merkez ilçelerimizde aldığımız oy oranlarının mahalle mahalle analizlerini yaptıkların söyleyen İl Başkanı Bozgeyik şöyle devam etti:

 “Zayıf ve güçlü yönlerimizi biliyoruz. Bu verileri ve çözüm önerilerimizi seçilecek yeni yönetimlerle detaylı bir şekilde paylaşacağız. Yeni ve güçlü kadrolarımızla yeniden halkın iktidarını hedefleyen o umutlu zemine dönerek bunu başarabiliriz. Ortak akıl ve emekle hedef odakları belirleyip,  ilçe, mahalle ve köylere göre özgün çalışma grupları oluşturup, bilimsel temelli etkin çalışma yöntemlerini belirleyip, bir an önce sahaya çıkarak bu hayali gerçek kılabiliriz! Bir yandan da belediyecilikle ilgili teknik çalışma grupları oluşturup, kentimizle ilgili somut projeler geliştirerek bunu başarabiliriz.

Siyaset biliminin ve sosyolojik gerçekliklerin ışığında planlanmış bir programla, partimizin her biriminde liyakatlı, iletişime açık, gelişmelere, toplumun ve çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek, siyasi ve politik refleksleri kuvvetli, çözüm odaklı evrensel demokrasi kültürünü içselleştirmiş daha genç ve kadın ağırlıklı kadrolarla bu hayali gerçek kılabiliriz. İşte bu kongrelerimizden kentimiz adına bu hayallerimizi gerçek kılacak kadroların şekilleneceğine ve de UMUDUN YEŞERDİĞİNE inancımı tekrarlayarak. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Başarılı bir kongre diliyorum. Seçilecek yoldaşlarımı şimdiden kutluyorum.”

DELEGE TESPİTLERİ ELEŞTİRİLERİN ODAĞI OLDU  

Bu arada kongre salonunda bazı partililer mahallerdenim hiç delege yazılmadığını, bazı ailelerden çok fazla ismin delege yazıldığı, bazı partiler ise partide aktif olmayan isimlere delegelik verilmesine tepki gösterip eleştiride bulundular. www.yenicizgihaber.com  

 

CHP Şahinbey İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

 

1- ALİ AÇIKGÖZ    (İş İnsanı )

2- UMUT AĞCABAY (Avukat )

3- ZÖHRE BİRCAN AVCI   (Ev Hanımı )

4- SİNAN CANBEYAZ   (Öğrenci )

5- BERİVAN CANPOLAT  (Haritacı)

6 - MÜSLÜM ÇALIŞKAN ( İş İnsanı )

7 - İNAN ÇOLAK  (İş İnsanı )

8 - DEDE DEMİR ( İş İnsanı)

9- REŞAT GÖKALP  (Emekli )

10- BELGİN GÖKSU (Diş Hekimi)

11 - OZAN GÜNEŞ  (İktisatçı)

12- OKAN KARLIDAĞ  (Avukat)

13 - OKTAY KELLECİOĞLU  (Sendikacı )

14- MERAL ÖZASLAN  (Ev Hanımı)

15 - OSMAN ÖZASLAN  (Emekli)

16 - İBRAHİM ŞİRİN  (Avukat)

17 - ZEYNEL ATA TÜRK (Öğrenci)

18 - ŞAHİN YARLIAĞAÇ ( Emekli)

 

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER

1-YALÇIN EKİNCİ

2 - MEMİK BUDAK

3 - KAMURAN ÖZDEMİR

4- HASAN KENDİRLİK

5-BORAN KAYHAN

6 - MEHMET ÖZLÜ

7- BEYZA SARI

8 - HEDİLE DOĞAN

 9 - ALİYE ASLAN

10 - HANİFİ YILDIRIM

11 - HALİL ÇİFTÇİ

12 - GARİP ASLAN

13- SIDIKA ÇOLAK

14- MELİSA MAHGÜR

15 - SEYİT NEGÜZEL

16 - BÜLENT UĞUREL

17- ADEM KARAKAN

18 - İSMET YAVUZ

www.yenicizgihaber.com   YENİ ÇİZGİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri