CHP Şahinbey; Her şey çok güzel olacak

CHP Şahinbey; Her şey çok güzel olacak

GAZİANTEP- BEKİR ŞAHİN: Siyaset her geçen gün hareketlenirken, CHP Gaziantep’te yeniden toparlanma sürecini hızlandırdı. CHP Şahinbey’de ilçe yönetimi, gençlik ve kadın yöneticiler ilçede esnafın ve halkın sorunlarını taleplerini dinleyerek onlara çözümün CHP’de olduğunu belirterek destek istiyor. Partide yeni üye kayıtları da aralıksız devam ediyor.

 

CHP Şahinbey İlçe Bakan Av. M.Aydın Şahin ve yönetimi genel merkez tarafından görevlendirildikten buyana parti tabanında ve ilçede bir haraketlilik yaratmaya devam ederken, halk arasında yapılan çalışmalara zaman zaman il yönetimi ve milletvekilleri de katılıyor. CHP’nin halk içerisinde olması ise büyük ilgi görüyor.

Gençliğe ve kadına önem veren CHP Şahinbey ilçe yönetim kurulu başkanı Av. Aydın Şahin,

Esnafı, halkı sık sık ziyaret ederek sorunlarını dinlediklerini, çözüm önerilerini konuştuklarını ve önümüzdeki yıl yapılacak seçimlerde halkı yoksullaştıran, açlığa, işsizliğe mahkum eden, demokrasi ve özgürlükleri yok eden, baskıcı tek adam rejiminden ülkenin kurtulması için AKP hükümetini sandıkta göndermek gerektiğini ifade ediyor.

 

Bu düşünceleri halkla paylaşan ilçe başkanı M. Aydın Şahin, “Hak, Hukuk, Adalet mücadelesinin Lideri, Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’nun #yanındayım” diyerekten paylaşımda bulunuyor.

Mahalle ve sokak çalışmaları yürüten ilçe gençlik örgütü, sokak çalışmasına zaman zaman CHP ilçe başkanı Şahin ve yönetimi de eşlik ediyor. www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri