CHP Mezitli Belediye Başkan adayı Tuncer: Mezitli’yi marka şehir yapacağız

CHP Mezitli Belediye Başkan adayı Tuncer: Mezitli’yi marka şehir yapacağız

CHP Mezitli Belediye Başkan adayı Tuncer: Mezitli’yi marka şehir yapacağız

 

 

 

MERSİN- YENİ ÇİZGİ: CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, en büyük hayalinin doğduğu büyüdüğü ilçeye belediye başkanı olarak hizmet vermek olduğunu belirterek, Mezitli halkı ile bunu başaracağına inandığını söyledi.

 

 

AHMET SERKAN TUNCER’E YOĞUN İLGİ

CHP genel merkezi tarafından Mezitli’ye belediye başkanı olarak aday gösterilen Ahmet Serkan Tuncar ekibi ve parti yönetimiyle birlikte seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Genel merkezin son yapılan kent uzlaşısı kapsamında Mezitli'de DEM Parti'nin de desteğini alan Tuncer, bugünden itibaren çalışmasını daha da yoğunlaştırdı. 

www.yenicizgihaber.com 

 

 

 

İlçede hizmet eksiği olan yarım kalan yada hiç gitmeyen, hizmete ihtiyaç olan her yere gerekli hizmetleri vereceklerini halkın memnuniyetini kazanmak için gece gündüz çalışacaklarını söyledi.

 

MEZİTLİYİ MARKA ŞEHİR YAPACAĞIZ

Seçim çalışmaları sırasında gördüğü sevgiyi ilgiyi güveni boşa çıkarmayarak Mezitli halkına layık bir belediye başkanı olarak hiçbir ayrım yapmadan çalışacağını söyleyen CHP belediye başkan adayı Ahmet Serkan Tuncer,  “En büyük hayalim Mezitli’ye, doğduğum ve büyüdüğüm yere belediye başkanı olmaktı. Bu sebeple Mezitli’nin hak ettiği ilgiyi ve desteği görmesi için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. El birliğiyle, omuz omuza birlikte Mezitli’yi marka şehir yapacağız” diye konuştu. www.yenicizgihaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri