CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı A.Serkan Tuncer seçim çalışmalarını hızlandırdı

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı A.Serkan Tuncer seçim çalışmalarını hızlandırdı

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı A.Serkan Tuncer seçim çalışmalarını hızlandırdı

 

 

MERSİN- YENİ ÇİZGİ: CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer ilçedeki seçim çalışmaları kapsamında esnaf gezilerini halkla buluşmaya devam ediyor.  Mezitli Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek, ihtiyaç, talep ve önerilerini dinleyen Tuncer, yerel seçimde esnaftan da destek istedi.

 

 

Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer’in bugünkü Mezitli Sanayi Sitesi ziyaretinde Sanayi Sitesi başkanı Ali Kocaoğlu ve üyeler karşıladı. Karşılama sonrası Tuncer, Mezitli Sanayi Sitesi esnafının genel durumu hakkında bilgiler aldı ve 1 Nisan'dan sonra bambaşka bir Mezitli Sanayisi oluşturacaklarını ifade etti.

 

 

Daha sonra dükkânlarda esnafı tek tek gezerek halini ve hatırını sorup işlerinde kolaylıklar dileyen belediye başkan adayı Ahmet Serkan Tuncer, her fırsatta esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini ilk ağızdan dinlemeye özen gösterdiklerini ifade etti.

 

KURBAN KESEREK KARŞILADILAR

Mezitli’mizin ve kentimizin ekonomisine alın teriyle katkı sağlayan Mezitli Sanayi Sitesi'nin emekçi esnaflarıyla yapacağımız projeleri konuştuk diyen başkan adayı Tuncer şöyle devam etti:

“Bizim kendimizce oluşturduğumuz projeler olsa da, projelerimiz hangi tarafa odaklıysa o taraftan fikir almaya özen gösteriyoruz.

 

Esnaflarımızın bizlere ilettiği talepleri not alarak, 1 Nisan'da halkımızın takdiriyle seçildikten sonra birebir problemleri ile ilgilenmenin gayretinde olacağız. Elinin emeği, alnının teriyle, kentimizin ekonomisine önemli katkılar sunan, şahsıma adadıkları kurbanı keserek beni mutlu eden esnaf kardeşlerimize sıcak karşılamaları ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum." www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri