Chp Karşıyakada Uğur Yıldırım Dönemi

Chp Karşıyakada Uğur Yıldırım Dönemi

Hafta sonu yapılan CHP Karşıyaka ilçe kongresini kazanarak İlçe Başkanı seçilen Uğur Yıldırım, devir teslim töreni ile yeni görevine başladı. Yıldırım, "Birlik ve beraberlik içinde partimizi iktidara taşıyacağız. Bunun ateşini Karşıyaka’da yakacağız" dedi.

CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığında gerçekleşen devir teslim törenine Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, görevi devreden Mustafa Özuslu ve çok sayıda partili katıldı. Görevi eski İlçe Başkanı Özuslu’dan devralan Uğur Yıldırım, "Karşıyaka, ülkemiz açısından olduğu kadar Cumhuriyet Halk Partisi tarafından da oldukça önemli ve stratejik bir ilçe. Son iki yıl içinde yapılan tüm seçimlerde partinin en yüksek oyunu Karşıyaka’da almak tesadüf değildir. Bu birikimin üzerine daha fazlasını katmak, halkın her kademesiyle omuz omuza, kol kola, bu kez genelde iktidara ulaşmak için yola çıktık. Nöbet değişimlerini hep yaşayacağız ancak önemli olan birlik ve beraberlik içinde, halkın iktidarını oluşturma mücadelesidir. Belediye Başkanımız ile uyumlu şekilde çalışarak, kapı kapı dolaşıp halkı kucaklayarak özlem duyduğumuz sosyal demokrasiyi ülkemize kazandıracağız. Bana ve yönetim kuruluna destek veren örgütüme minnettarım" dedi.

ATA’NIN HUZURUNA ÇIKTILAR

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’ı tebrik ederek çiçek verdi. Görevi devralan CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri ilk iş olarak Ata’nın huzuruna çıktı. Anayasa meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk konuldu, saygı duruşunda bulunuldu. Yıldırım, hizmetlerde her zaman Atatürk ilke ve devrimlerine sadık kalacaklarını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri