CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geliyor

GAZİANTEP-YENİ ÇİZGİ; Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 8 Kasım‘da Gaziantep’e geliyor. Gaziantep’te kanaat önderleri ve parti yönetimiyle bir araya gelecek olan Kılıçdaroğlu partisinin oyunu artırma potansiyeli olan 24 il için özel strateji hazırladığı öğrenildi.  

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, partinin oyunu artırma potansiyeli olan 24 ile ilişkin “İstanbul modeliyle” özel bir strateji izlenmesi planı çerçevesinde başlattığı çalışma kapsamında 8 Kasımda Gaziantep’te olacağı belirtildi.

Milletvekilleri görevlendirildikleri 24 ilde sürekli olarak vatandaşlarla yakın iletişim kurarak, CHP’nin ildeki etkinliğini artıracak. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde CHP Milletvekilleri Gaziantep’e gelerek, partililer ve iş dünyası temsilcileri ile bir araya gelerek kentin sorunları ve çözümlerine ilişkin rapor hazırladı. CHP, uzun aradan sonra ilk defa Gaziantep’te, 31 Mart seçimlerinde Araban ve Karkamış Belediyelerini kazanmıştı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin oyunu artırma potansiyeli gördüğü Gaziantep’e gelişi kongreler öncesine denk gelmesi, kongrelere de ayar vereceği ifade ediliyor. Kılıçdaroğlu, parti il ve ilçe yöneticileriyle de bir toplantı yapacak.

Kılıçdaoğlu’nun iş dünyası temsilcilerinin yanı sıra STK ve vatandaşlarla görüşmesi planlanıyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri