CHP Gaziantep’te yeni adresine taşındı

CHP Gaziantep’te yeni adresine taşındı

 

GAZİANTEP- AYSEL ŞAHİN: Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanlığı uzun süredir hizmet verdiği Ordu Caddesi'nde bulunan adresinden taşındı.

 

CHP İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar, eski il binasına güncel ihtiyaçlar karşılık verememesi nedeniyle taşınma kararı aldıklarını belirterek, buradan taşınarak çarşı merkezde bulunan Maarif meydanı Atatürk Heykelinin hemen karşısındaki binaya yerleştiklerini açıkladı.

 

İl Başkanı Uçar, “Çarşı Merkez'de bulunan yeni il binamız Maarif Atatürk Heykelinin hemen karşısında. Burayı tercih etmemizin temel nedeni Gaziantep'in her yerinden ulaşım imkanına sahip olması. Gaziantep'in her yerinden vatandaşlarımızın partimize erişimini kolaylaştırmak için tercih ettik. Yeni il binamızın toplamda 600 metre kare kapalı alanı bulunuyor. Yeni binamız sahip olduğu imkanlarla yapmak istediğimiz pek çok programa elverişli olacak.” dedi. www.yenicizgihaber.com 

 

250 KİŞİLİK KONFERANS SALONU

Uçar açıklamasına şöyle devam etti;

“Parti içi eğitimlerimiz, toplantılarımız, düzenleyeceğimiz konferans ve çalıştaYlar icra edebileceğimiz 250 kişilik konferans salonumuz olacak. Bu konferans salonuna ilave olarak 50 kişi kapasiteli bir toplantı salonumuz olacak. Biz önceki binamızda teknolojik altyapının uygun olmaması nedeniyle yaşadığımız pek çok sorunu da yeni binamız ile ortadan kaldırmış olacağız.

 

CANLI YAYIN STÜDYOSU

Günümüzün ihtiyaçlarını karşılayacak, gerektiğinde canlı yayınlar yapabileceğimiz bir altyapıyı yeni binamızda kuruyoruz. Bunun dışında özel bir medya stüdyosunu da partimize kazandırıyoruz. İlerleyen günlerde stüdyomuz faaliyet geçecek burada yapacağımız kayıtları sosyal medya vasıtasıyla vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Yeni il binamızın açılışı için hazırlıklarımız devam ediyor, eksikliklerimizi tamamladıktan sonra açılış programını kamuoyuna duyuracağız.” www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri