CHP Eski İl Başkanı Sucu: Aday gibi partim için çalışacağım

CHP Eski İl Başkanı Sucu: Aday gibi partim için çalışacağım

 

GAZİANTEP-BEKİR ŞAHİN: CHP’nin Gaziantep’te milletvekili aday adaylarını ön seçilme belirlememesi, partide kırgınlıklara ve eleştirilere yol açmaya devam ederken, eski il başkanı Hayri Sucu, ön seçim yapılmayacağı için milletvekili aday adaylığı başvurusunu yapmadığını açıkladı.

 

CHP’li Sucu, ancak adaymış gibi partisinin kazanması için çalışacağını belirterek, “Aday adayı olup sıralamada olan veya olamayan arkadaşlarım da adaymış gibi, kol kola omuz omuza çalışmasını istiyor ve bekliyorum. İnanın bu örgüt, bu cefakâr partilim, her şeyi izler, görür, değerlendirir, değer verir ve istediği yere taşır” dedi.

 

CHP’de milletvekili adaylarının ön seçimle belirlenmemesi nedeniyle başvuruların diğer partilere göre fazla olmasına rağmen, beklenen sayıda olmadığı belirtilirken, atama usulü ile aday tespitine parti tabanından tepkiler sürüyor. www.yenicizgihaber.com

 

CHP içerisinde atamaya tepki ve eleştiriler devam ederken, eski il başkanı Hayri Sucu “niçin ada adayı başvurusunu yapmadığına yönelik düşüncesini sosyal medyada paylaşarak duyurdu.

 

SÖZÜM SÖZDÜR

Hayri Sucu, milletvekili aday adaylığı başvurusunu niçin yapmadığına yönelik düşüncesini şöyle açıkladı:

“Sevgili yoldaşlarım; sizlerin teveccühü ile Cumhuriyet Halk Partisi’nin 3 dönem Gaziantep İl Başkanlığını yapmış bir neferi olarak, sizlerden gelen “neden milletvekili adayı olmadığım” sorusu üzerine açıklama yapma gereği duydum.

Başta il kongreleri olmak üzere, her alanda her zaman örgütümün iradesi ile ön seçim yaptırmak için elimden gelen gayreti gösterdim.

“Milletvekili adayı olacak mısınız” diye soran yoldaşlarıma “ön seçim olursa aday olurum” diye cevap verdim. Genel merkezimizin almış olduğu merkez ataması kararına saygı duyarak aday olmadım. Aday adayı olan arkadaşlarıma ve partimize hayırlı olsun. İktidar yolunda dün olduğu gibi, bugün de çok çalışıp, partimizi iktidar, Genel Başkanımızı 13.Cumhurbaşkanı yapmaya çaba göstereceğimize bu düzeni değiştireceğimize söz veriyorum.

Bu dönemde partimize olan ilgi sevindirici düzeyde. Aday adayı sayısının 148 olduğunu görüyoruz.

Gelelim asıl olan çalışmalarımıza; arkadaşlar aday olursunuz veya olmazsınız, geçmişte aday adayı olup atanamayan arkadaşlar kırılmıştı inşallah bu dönem bu kırılma yaşanmaz.

Söz verip, adaymış gibi hep beraber çalışıp partimizi iktidar yapmalıyız. Sıralamanın önü ortası arkası demeden 1. Sırada 14’ üncü sırada aynı tempoda çalışma yapmalıyız. Aday adayı olup sıralamada olamayan arkadaşlarımızın da adaymış gibi, kol kola omuz omuza çalışmasını istiyor ve bekliyoruz. İnanın bu örgüt, bu cefakar partilim, her şeyi izler, görür, değerlendirir, değer verir ve istediği yere taşır. “ www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri