CHP’de bir ilk, işçi Ender Arslan ilçe başkanlığına aday

CHP’de bir ilk, işçi Ender Arslan ilçe başkanlığına aday

GAZİANTEP- AYSEL ŞAHİN: Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep te kongre çalışmaları aralıksız devam ederken, ilçelerde delege tespit çalışmaları da devam ediyor. Şehitkamil’de ilçe başkanlığına aday adayı olan ancak resmi açıklama yapmayan Hurşit Yıldırım, Burak Kaya parti tabanında çalışmalarını aralıksız sürdürürken, aday adaylığını resmi olarak ilk açıklayan Ender Arslan oldu.

 

CHP Şehitkâmil İlçe Başkanlığı için partililerinde çok yakından tanıdığı, işçi ve emekçi Ender Arslan, il binasında düzenlenen toplandı da aday adayı olduğunu resmen açıkladı.   

CHP Gaziantep İl Başkanlığı'ndaki toplantıda,  adaylığını açıklayan Arslan, 1987 doğumlu olup Şehitkamil ilçesinde ikametgah ettiğini, evli ve 2 çocuk babası olduğunu söyledi. Makine operatörü işçi, olduğunu söyleyen Ender Arslan,  “İşçilerimizin, emekçilerimizin köylü ve memurlarımızın, fabrikada çalışan memur olmuş atama bekleyen Ahmet ve Mehmet’in maddi imkanlar yüzünden fabrikada çalışan gençlerin; 15 yaşında evlenen Melisa’nın, Kadın Cinayetlerinin, şiddet ve eziyet gören sokak hayvanlarının sesi olmak istedim.

Mücadelem daima devam edecektir. Ben her zaman partimin neferiyim. 

Partimin gençlik kollarından gelen bir isim olarak el etek öpmeden, yalakalık yapmadan, mücadelem halen devam ediyor. Sizlerle her zaman iç içe olmaktan gurur duydum. Partimizdeki aldığım görevleri seve seve yerine getirmekten gurur duydum ve duyacağım.

Gaziantep Şehitkamil ilçe delegesi ve geçmiş dönem yönetim kurulu üyesi, öbek örgütlenme sorumlusu, bilişim sorumlusu oldum. Ben Atatürk devrimlerine bağlı solcuyum, partili delgilerimin desteğini istiyorum” dedi. www.yenicizgghaber.com.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri