Çelenk: “Asla Zalime Merhamet Etmeyin, Gereği Neyse Onu Yapın”

Çelenk: “Asla Zalime Merhamet Etmeyin, Gereği Neyse Onu Yapın”

AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, çevik kuvvet ekiplerine yaptığı moral ziyaretinde, "Eğer zalime merhamet ederseniz, mazluma ihanet etmiş olursunuz. Asla zalime merhamet etmeyin, gereği neyse onu yapın” dedi.

AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk ve Başkan Yardımcıları şehrin giriş noktalarında nöbet tutan çevik kuvvet ekiplerine moral ziyaretinde bulundu. Polislere moral ziyaretinde bir açıklama yapan AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, Türkiye’nin içte ve dışta büyük bir terör temizliği içinde olduğunu belirtti. Çelenk, “Artık Türkiye içte ve dışta güçlü iradesi terörün tanımını değiştirerek bilmem alfabenin hangi harfinden olursa olsun PKK, TAK, DEAŞ, İŞİD, DHKP-C isimlerini ve terörü kökünden kazımak bir daha ülkenin gündemine almamak üzere topyekun bir mücadele başlatmıştır. Bu kutlu mücadelede askerimizin, polisimizin bayrağı, vatanı ve İslam dini için gösterdikleri kahramanlıklar, İstiklal Harbimizde gösterilen mücadele ve kahramanlıklarla aynıdır” diye konuştu.

Polislere seslenen Başkan Çelenk, "Şehrimiz hamdolsun huzurlu bir kenttir. Polis evlatlarımız şunu iyi bilin ki, bu kutlu mücadelede hep beraber omuz omuza yürüyeceğiz. Sizlerin her zaman yanında olacağız, sizin üzerinize bir kül çiçeği kadar dahi ağırlık gelmesine müsaade etmeyeceğiz. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi size verilmiş olan hakları kesinlikle terörle mücadelede kullanmaktan çekinmeyin. Bu hakkınızı kullanın. Eğer zalime merhamet ederseniz, mazluma ihanet etmiş olursunuz. Asla zalime merhamet etmeyin, gereği neyse onu yapın" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri