Bakan Soylu: "kentsel Dönüşüm Bir Vaka İse İnsanlar Da Bir Vakadır"

Bakan Soylu: "kentsel Dönüşüm Bir Vaka İse İnsanlar Da Bir Vakadır"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kentsel dönüşümün memleketin en önemli ihtiyaçlarından biri olduğunu belirterek, "Ama kentsel dönüşüm bir vaka ise insanlar da bir vakadır. Buradaki vatandaşlarımızın talepleri de bir vakadır" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tabakhane Kentsel Dönüşüm kapsamında yıkımına başlanan Pazarkapı ve Çarşı Mahallelesi’ndeki esnaflarla sabah kahvaltısında buluştu. Esnafların taleplerini dinleyen Bakan Soylu daha sonra bir konuşma yaptı. Bir takım değişimlerin yapılmak zorunda olunduğunu kaydeden Bakan Soylu, "Özellikle kentsel dönüşüm bizim memleketimizin en önemli ihtiyaçlarından birisidir. Ama kentsel dönüşüm bir vaka ise insanlar da bir vakadır. Buradaki vatandaşlarımızın talepleri de bir vakadır. Bizim yönetici olarak yapmamız gereken çözüm üretecek adımları zorlamaktır. Biz bunu zorlayacağız. Bu konuda bir endişeniz olmasın" şeklinde konuştu.

Referandum bittiği günden itibaren yarım gün bile dinlenmemiz söz konusu olmadığını dile getiren Bakan Soylu, "Aynı şekilde devam ediyoruz. Şehrimiz ve ülkemiz için adımlarımızı aynı şekilde atıyoruz. Bu konuda bu yeni ortaya çıkan sistemin Türkiye’ye hangi zenginlikleri, nasıl yenilikleri, nasıl büyük değişimleri, milletimizin yarına ait o özlemlerini, hayallerini ve ülkemizin büyümesini hep birlikte göreceğiz. Bunun en büyük nimeti bu milletin verdiği reyle, oyla ve iradeyle olmasıdır. Yeni sistemde göreceksiniz bu tip organizasyonların daha fazla olmasını sağlayacağız. Yeni sistemin getireceği adımlar Türkiye’de demokrasiyi güçlendirecektir" ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu konuşmasının ardından düğün konvoyundan inen Mustafa Sağır-Zehra Yılmaz çiftiyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Bakan Soylu damada 3 çocuk tavsiyesinde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri