Bakan Kılıç İlk Resmi Ziyaretini Memleketine Yaptı

Bakan Kılıç İlk Resmi Ziyaretini Memleketine Yaptı

64. Hükümet’te tekrar Gençlik ve Spor Bakanı olarak görev alan Akif Çağatay Kılıç, ilk resmi ziyaretini memleketi Samsun’a yaptı.

Bu sabah havayolu ile Ankara’dan Samsun’a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, memleketi Samsun’daki ilk ziyaretini Samsun Valisi İbrahim Şahin’e yaptı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Şahin, “Samsun’dan bir bakanımızın olması bizi güçlendirdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Samsun’da yapılan yatırımları cumhuriyet tarihinde görülmemiş düzeydedir. Bundan böyle yapılacakların daha büyük bir şevkle yapılacağını söylemek istiyorum” dedi.

Vali Şahin, konuşmasının ardından Bakan Kılıç’a çiçek ve 3 boyutlu resim hediye etti.

“2023’ÜN SAMSUN İÇİN FARKLI BİR ÖNEMİ VAR”

AK Parti ve kendilerini destekleyen herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan Bakan Kılıç, “Bizim bu noktadan sonra üzerimize düşen bu yolda gece demeden, gündüz demeden koşarak çalışmamız gerekiyor. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz var. Özellikle 2023’ün Samsun için ayrı bir önemi var. Çünkü cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yol Samsun’dan başlamıştır. Bununla alakalı olarak da 2023 yılındaki hep beraber kutlayacağımız cumhuriyetimizin 100. yılında Samsun’un da önemi farklı olacaktır. Samsunumuzu TBMM’de temsil eden milletvekilleri ile iyi bir koordine içerisinde olmak istiyoruz. Çünkü Samsunumuza kazandıracağımız her hizmet ve çalışmalarımızın yansımaları doğrudan vatandaşlara olacak. Bunun bilincinde olarak üzerimizdeki sorumluluğun bilincini de en iyi şekilde yerine getirerek Samsunumuza hizmet edeceğiz. Şunu da açık açık söyleyelim, biz Samsun’a hizmet etmeye 24 saat devam edeceğiz. Dolayısıyla bizimle beraber bu anlamda bizi desteklemek isteyenlerin yanında olacağız” diye konuştu.

“SAMSUN’UN YURT İÇİ VE YURT DIŞINDAN GELEN MİSAFİRLERİNİ ARTTIRACAĞIZ”

Seçim atmosferinden çıktıklarını dile getiren Bakan Kılıç, “Bize oy veren, vermeyen herkes bizden hizmet beklemektedir. Kurulmuş olan ve bu hizmet yolculuğunu götürecek olan hükümetimiz tüm Türkiye’ye hizmet etmek için buradadır. Biz bunun bilincindeyiz ve bu şekilde yolumuza devam edeceğiz. Samsun’u hem Türkiye’de hem de uluslararası anlamda çok daha bilinir ve görünür hale getirmektir. Özellikle Samsun’a yurt içinden ve yurt dışından gelecek olan misafirlerimizin sayısındaki artışı hedefliyoruz. Bu da Samsun’un hem Türkiye’de hem de dünyada bilinirliliğini arttıracaktır. Buraya aynı zamanda yatırım anlamında çok farklı bir sinerji kazandıracaktır. Samsun’da yapılan üretimin, katma değerin hem Türkiye’mize hem bölgemize, hem de insanlığa verecek katkıyı arttırmak ama altyapı anlamında burada yaptığımız çalışmalar bizi çok farklı noktaya taşıyor. Sportif anlamda ve gençlikle ilgili yaptığımız yatırımlar durmadan devam edecek. Samsun’a kazandırdığımız ve kazındıracağımız birçok uluslararası organizasyonlar olacak” şeklinde konuştu.

Bakan Kılıç’ın resmi ziyaretinde ayrıca AK Parti Samsun milletvekilleri Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı ile ilçe belediye başkanları da yer aldı.[gallery link="file" ids="29370,29371,29372"]

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri