Anavatan Partisi Genel Başkanı Çelebi, “İçerden ve dışarıdan bizi yıkmaya çalıştılar”

Anavatan Partisi Genel Başkanı Çelebi, “İçerden ve dışarıdan bizi yıkmaya çalıştılar”

GAZİANTEP- BEKİR ŞAHİN: Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Gaziantep'te "Anadolu Buluşmaları" programına katıldı.

Türkiye’nin doğrularını artırma yanlışlarını azaltma misyonları olduğunu belirten Çelebi, “Anavatan Partisini içerde ve dışarda hep yıkmaya çalıştılar. Ama biz onların hesaplarını bozduk ayağa kaldırıyoruz.”

 

Tuğcan Otel’de gerçekleştirilen Anavatan Partisinin “Anadolu Buluşmaları” Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, genel başkan yardımcısı Fatih Güllüoğlu, bölgedeki bazı şehirlerin il başkanları milletvekili adayları ile partililer katıldı. Toplantı saygı duruşu ve istiklal marşı başladı. www.yenicizgihaber.com

 

MUSTAFA TAŞAR ANILDI

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Gaziantep'te "Anadolu Buluşmaları" konuşmasında vefat eden Anavatanlı Gaziantep Milletvekili Devlet eski Bakanı Mustafa Taşar’ı anarak başladı.  Çelebi, Anavatan Partisi’nin kurucusu 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın, Türkiye'de önemli görevleri yerine getirdiğini, parti olarak önemli hizmetler yaptıklarını anlattı.

 

TÜM MİLLETE EŞİT HİZMET VEREN MİSYONUMUZ VAR

Anavatan Partisi büyük bedeller ödediğini, Anadolu coğrafyasının yaşadığı kaderi Anavatan Partisinin yaşadığını ifade eden İbrahim Çelebi, “Anavatan Partisini kurduğumuzda sıradan bir binada kurduk, sonra iktidar olduk. Anadolu'nun yiğit insanları sayesinde partimizi tekrar ayağa kaldırdık. Anavatan Partisiyiz. Biz herhangi bir etnik, mezhep ve bölgesel yapıya dayandırılan bir parti değiliz. Tüm milletin fertlerine eşit hizmet götürme yarışında olmuş ender partilerden biriyiz. Bu misyondan da hiçbir zaman ayrılmadık.

Başkanlık sistemini ilk dillendiren Anavatan Partisi lideri Turgut Özaldı. Fakat bunlar güç sarhoşluğu yaşayarak oldubittiye getirdiler. Ne akademisyenlerden ne muhalefetten görüş alıp mutabık olmadılar. İşte bu nedenle biz bu Anayasa oylamasında Hayır oyu kullandık. Türkiye’nin doğrularını artırmak, yanlışları azaltma misyonumuz var. Göz gör göre de bu devletin çökertilmesine göz yumamayız." diye ifade etti.www.yenicizgihaber.com

 

VİZE VERMEDİLER

Anavatan Partisi olarak hem içeride he dışarda sürekli engel çıkardıklarını hatırlatan Çelebi, “40 yıllık bir patiyiz ve bu ülkeye uzun yıllar hizmet vermiş bir partinin genel başkanı olarak yurt dışındaki gurbetçilerimizle buluşmak için Almanya’da bir toplantı organize etmek istedik. Fakat ne Almanya, ne Yunanistan nede İtalya vize vermedi. Bu da iktidardaki AKP-MHP hükümetinin bir ayıbıdır” dedi.

 

Toplantı sonunda partinin milletvekili adayları tanıtıldı Anavatan Partisi’nin selamı ile ortak fotoğraf çekildi.  www.yenicizgihaber.com YENİ ÇİZGİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri