Ak Partili Karacan: “Eğer Bu Memlekette Hizmet Etmek İstiyorsak Beraber Olmalıyız”

Ak Partili Karacan: “Eğer Bu Memlekette Hizmet Etmek İstiyorsak Beraber Olmalıyız”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, şehir dinamiklerinin birlikte çalışarak şehri büyütmesinin ülkenin de büyümesi anlamına geldiğini belirterek, “Bizim birbirimize küsme, bizim STK’lar da dahil olmak üzere birbirimize darılma gibi bir lüksümüz yok. Çünkü biz eğer bu memlekette hizmet etmek istiyorsak beraber olmalıyız” dedi.

AK Parti’nin düzenlediği “Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması”nın 39’uncusu Kırıkkale’de yapıldı. Toplantıya katılan AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, şehirdeki sivil toplum kuruluşlarının taleplerini dinledi. Karacan, toplantı öncesi ise AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı görevine yeni atanan Nuh Dağdelen’i makamında ziyaret ederek, yeni görevi sebebiyle tebrik etti.

Toplantıda açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Dağdelen, “1980’lerden sonra sivil toplum kuruluşları, toplumun her kesiminde kendisini göstermeye başladı. Özellikle 1980 darbesinden sonra sıkışan demokratik algı, kendisini sivil toplum kuruluşlarıyla kendisini daha rahat ifade etmeye başladı. Burada sivil toplum kuruluşları, toplumda yaşayan insanların kendisini ifade etmesi açısından çok önemli noktadadır. STK’lar ekonomik, siyasal ve sosyal anlamda faaliyet yürütüyorlar. Bu sayede toplumun her bir bireyi gruplar halinde kendisini ifade edebilmekte ve organize olabilmekteler. Dolayısıyla artık siyasal iktidarları da, hükümetleri de göstermiş oldukları etkiyle farklı kararlar almaya yöneltebiliyor” dedi.



“Beraber olmalıyız”

Toplantıda birlik ve beraberlik vurgusu yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan ise, “Bizim birbirimize küsme, bizim STK’lar da dahil olmak üzere birbirimize darılma gibi bir lüksümüz yok. Çünkü biz eğer bu memlekette hizmet etmek istiyorsak beraber olmalıyız. Sizler kanaat önderleri olarak seçilmiş insanlarsınız, sizler ister 10 kişi, ister bin kişi kaç kişi olursa olsun insanların liderliğini yapan, insanlara yol gösteren ve o insanların oyuyla gelmiş kişilersiniz. Bizler bayrağımız inmesin, ezanımız dinmesin diyorsak şu masanın etrafındaki insanlar yan yana gelip Kırıkkale için bir şeyler yapması lazım. Kırıkkale için yapsın ki Türkiye’ye mal olsun. Kırıkkale büyüsün ki Türkiye büyüsün. Hep birlikte bunu başarmamız lazım” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri