Ak Partili Hotardan Avrupaya Terör Tepkisi

Ak Partili Hotardan Avrupaya Terör Tepkisi

Türkiye ve Ortadoğu ülkelerinde düzenlenen terörist saldırılar tüm dünyanın gözlerini bu coğrafyaya dikmesine yol açarken, terör örgütlerini yönlendiren ve açık bir şekilde destekleyen Avrupa’nın iki yüzlü tavrına bir tepki de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar’dan geldi.

AK Parti Ar-Ge’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar ve AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından “Yoksullara Yardım Haftası” kapsamında düzenlenen organizasyona katıldı. Hotar, ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışından hareketle ihtiyaç sahibi vatandaşlara her daim yardımlarda bulunup, farkındalık oluşturulması gerektiğini belirterek, İl Başkanı Bülent Delican ile birlikte bin 500 adet gıda kolisinin kamyonlara yüklenmesine de yardım etti.



“Bugün bize gibi görünür ama kendilerine döner”

Avrupa Birliği ülkelerine çağrıda bulunan Hotar, “Bugün yüz verdikleri, besledikleri, birçok resmi makamlara bile girmelerine imtiyazlı olarak imkan tanıdıkları teröristlerin, buldukları ilk fırsatta onların ülkelerinde de terör oluşturacaklarından en ufak bir şüpheleri olmasın. Çünkü bilinen en evrensel gerçektir ki terörün milleti, dini, ırkı, ülkesi, kutsalı, değeri hiçbir şeyi olmaz. Onun için de bugün bize gibi görünür ama en kısa zamanda kendilerine döner. Onun için onlardan bir kez daha ricamız, dikkatlerini çekmek istediğimiz konu; terörü amaç edinen, teröre yandaş ve destek olan hiçbir kişi ya da kuruma izin vermemeleridir. Ülkeler bazında yakın geçmiş tarihi incelerlerse terörün dönüp, bunu besleyen ülkeleri en kısa sürede vurduğunu görmüş olacaklardır. Bugün yaşandığı belirtilen Avrupa Parlamentosu’ndaki terör yandaşı gösterinin de bu gözle değerlendirilmesini salık vermek istiyorum” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri