Ahmet Reyiz Yılmaz: “Bahçeli Herkesi Uzaklaştırıyor”

Ahmet Reyiz Yılmaz: “Bahçeli Herkesi Uzaklaştırıyor”

Muhafazakar Yükseliş Partisi Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP Lideri Bahçeli’ye yaptığı eleştiride, “Sayın Bahçeli herkesi etrafından uzaklaştırıyor, birleştirici olmaktan uzak” dedi.

Muhafazakar Yükseliş Partisi Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, Milliyetçi Harekat Partisi Lideri Devlet Bahçeli’nin “söylediği haklı yaptığı haksız bir siyasi olmuştur” diyerek sözlerine şunları ekledi, “Sayın Bahçeli şimdi CHP ve etrafını eleştiriyor. Evet haksız değil katılıyoruz ama senin projen ne? Alternatifin ne? Türkiye alternatif çözümler ararken derhal alternatif üretmeli, etrafındakileri uzaklaştırmak bir politika olamaz”

Sözlerine MHP’deki milli irade ile ilgili yorumlarla devam eden Yılmaz, “ Ya Bahçeli gidecek ya yeniden milliyetçi irade oluşacak. Sayın Bahçeli yerinde kalmak için her yolu denemekten geri durmamaktadır. Bu onun siyasi tercihidir. Ama bu şekilde bir yere varılmadığı artık vatandaş tarafından da görüldüğü açıktır. Türkiye de yeni bir milliyetçi cephe muhakkak oluşacaktır. Bu oluşumun ortalıkta gezen isimlerden olmayacağı da açıktır. Siyaseten ömrünü tamamlamış insanların artık bu memlekete hizmeti söz konusu olamaz. İhtiyaç olan yeni bir heyecandır” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri