Yeni Çizgi Haber’e Kazım Aldoğan müdür olarak atandı

Yeni Çizgi Haber’e Kazım Aldoğan müdür olarak atandı

Yeniçizgi Gazetesinin Yazı İşleri Müdürü değişti

 

 

2008 Yılında yayın hayatına başlayan bölgenin özgür sesi Yeni Çizgi Gazetesi (yeniçizgihaber) Yazı İşleri Müdürlüğü görevine, meslekte deneyimi olan, aynı zamanda gazetenin yazar kadrosunda yer alan üniversiteli Kazım Aldoğan getirildi.

 

Özellikle Mardin’den, Antalya ya kadar geniş bir alana hitap eden, ancak son yıllarda yurt geneli ve dünyadan da haberler veren yeniçizgihaber, yaklaşık 2 yıl önce kağıt baskıya son vererek dijital ortamda yayın hayatını sürdürüyor.

 

Yerel basının içinde bulunduğu zor koşullara rağmen ayakta kalma mücadelesi veren yeniçizgihaber basın meslek ilkelerine bağlı, objektif, tarafsız, bağımsız, özgürlüklerden ve aydınlanmadan yana, laik demokratik hukuk devletini benimseyerek taraf olan bu yöndeki çizgisini bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada korumaya devam eden bir yayın kuruluşudur.

 

Yeniçizgihaber ailesine katılarak önemli bir görevi üstlenen, aynı zamanda Mersin Temsilcisi olaraktan görev yapan Kazım Aldoğan’a aramıza hoş geldiniz diyoruz.  www.yenicizgihaber

 

 

KAZIM ALDOĞAN ÖZGEÇMİŞ

1964 Yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. Orta ve lise öğrenimini Gaziantep’te tamamlayan Kazım Aldoğan 1988 yılında Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden mezun oldu.

Üniversiteden mezun olduktan sonra Gaziantep’te iş hayatına atılan Kazım Aldoğan uzun süre kitap yayıncılığı sektöründe yöneticilik ve yayın danışmanlığı yaptı.

Mersin’de yayın yapan Radyo Aktif ve Radyo Su’da program ve çeşitli gazetelerde yazarlık yaptı.

Kazım Aldoğan hala Mersin İnternet Gazeteciler Derneği üyesidir. www.yenicizgihaber

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri