Olmadı, Olamazdı Piro

Olmadı, Olamazdı Piro

Olmadı, Olamazdı Piro

 

HÜSEYİN HIDIROĞLU - İnşaat Mühendisi-yazdı

 

      1977 seçimlerini bir yana bırakarak Türkiye’deki sol oyların yüzde 25-30 olduğunu düşünürsek kazanabilir miydin?  Hem de sen,  sen olarak.

 

      Çevrendeki yol gösterenlerin, akıl hocaların sen her çıkışa geçtiğinde, uygun her koşulda, her fırsatta sana hata yaptırırken kazanabilir miydin?

 

      1 yılı aşkın süre oturduğun altılı masada, aday olmak istediğini daha önceleri söyleyemez miydin? Örgütlerine “adaylığıma ne dersiniz “ diye soramaz mıydın?

 

      Bir önceki seçime göre artan seçmen sayısına, ilk defa oy kullanan gençleri ekleyip, ölen seçmenleri çıkarıp, kalanı bulup “İşte halkım son seçimden bu yana şu kadar göçmen oy kullanma hakkı elde etmiştir” diyemez miydin?

 

     Gençlere özgürlüğün ne güzel şey olduğunu anlatıp, bize de hatırlatamaz mıydın?

      Kimlik siyasetini, neoliberalizmi sol siyasete ekleyip yakıştırırken samimi olabilir miydin?

 

      Sahiciydin ama sahiciyi arayan mı var? Gerçekte çok yalnızdın ama yine de yalanlara karşı kendini daha iyi savunamaz mıydın?

 

      Olmadı Piro, olamazdı da. Biz yenilmeye alıştık da sen bizi kazanacağımıza inandırmayacaktın. Çok yoruldun biliyorum ama kazanan kalır kaybeden gider. Emeklilik hayatında sana ve genel başkan yardımcılarına mutluluklar dilerim. www.yenicizgihaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri